Jár valaki Dr. Czifra Imre nőgyógyászhoz? Debrecenben praktizál. Milyen orvos?
Szia!
Igen, már én is tudom, hogy milyen nagyszerű orvos, én 2010 december 23.-án szültem nála a kisfiam. Minden tökéletesen rendben volt.
Köszi a választ.
Kedves Mariann!
Megkérdezhetem,hogy hozzá a rendelőjébe vagy a klínikára jártál a terhes vizsgálatokra.
Sziasztok!
Bár elég rég nem írt senki a kérdéshez, de tuti most is rengeteg kismamája van Czifra Doktor úrnak.
Többek között én is...
12 hetes korom óta kéthetente ülök fél napokat a klinikán, de úgy gondolom, minden várakozást megér.
Még nem szültem (33 hetes vagyok), de 100% biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Ilyen lelkiismeretes, alapos, és türelmes orvost nem ismerek mást! Amikor várok rá 9-től 16.15-ig, akkor is mosolyogva fogad, és minden bolond kérdésemre türelmesen válaszol.
Bátran ajánlom mindenkinek!
Rá kell készülni a kontrollra (egy napi hideg élelem, könyv, zene, stb),és akkor eltelik az idő. Úgysincs ilyenkor más dolgunk, minthogy a pocaklakónkkal foglalkozzunk... Nem?
Majd mesélek a szülésről, ha túl leszünk rajta....
Jó egészséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!