Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz az hogyha van feher...

Igaz az hogyha van feher folyasod akkor biztos megjon a menszeszed?

Figyelt kérdés
csak mert nekem meg nem jott meg de van feher folyasom mar 3 eve es en felek hogy nem fog megjonni, de monsta valaki hogy akkor biztos hogy megjon akkor most mit higyek?
2009. máj. 20. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Hüvelyi folyás (fehérfolyás) A hüvelyből ürülő rendellenes, fehér vagy sárgás váladék, okozhatja valamilyen fertőzés vagy idegen test.
2009. máj. 20. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

de hogy is ez nem fertőzés, ez természetes, idegen test? ne hozd a frászt szegényre..

ha nem fehér, és büdös a folyás, meg ha viszket is ott neked akkor igen fertőzés, de a sima fehérfolyás abszolút normális. Nekem is volt, meg van is, mensi előtt is jelentkezik, innen szoktam tudni, mert mensi előtt 2nappal teljes elmúlik.

2009. máj. 20. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Szia

Nem írtad mennyi idős vagy, az számítana...

és anno majdnem 15 volta már mikor megjött, már én is kezdtem parázni..

A folyás egy darabig normális, de ha szinte napi szinten úgy érzed mintha már be lennél pisilve olyan sok és annyira nedves lesz tőle a bugyid, és mindig kell tisztasági azt már bizti nem normális.

És egyszer csak ez a kis folyás kis barna lesz, és igen ez megelőzi a menzi beköszöntését. De arra nem emlékeszem ez a kis folyás nálam mikor indult, mert nem volt zavaró.

ÜDv

23/l

2009. máj. 20. 14:54
 4/8 anonim válasza:
szerintem igaz, nálam is volt és van fehér folyás, nyugi biztos meg fog jönni.
2009. máj. 20. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszi a leszavazást. Nekem nőgyógyász mondta a fehérfolyásra, hogy nem normális... De elvégre ti jobban tudjátok :))))))))))))
2009. máj. 20. 18:02
 6/8 anonim válasza:
A fehérfolyás teljesen normális abban az esetben ha nem nagy mennyiségű és nem kellemetlen szagú. Szerintem nincs miért aggódnod a menzeszed is biztos meg fog jönni.
2009. máj. 20. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:

elsőtől kérdezném, neked sosincs fehérfolyásod?

nem kötözködni akarok, csak érdekel, vagy akkor elmégy dokihoz?

am az ha jól tudom az ovulációs napokon jelentkezik. És amég nem rossz szagú(mint ahogy leírtam a 2válaszba) akkor nincs vele gond.

Nekem éveken át volt, mire végre megjött(12évesen jött meg)

Te hány éves vagy kérdező?

2009. máj. 21. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:
14 eves vagyok
2009. máj. 23. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!