Igaz az hogyha van feher folyasod akkor biztos megjon a menszeszed?
de hogy is ez nem fertőzés, ez természetes, idegen test? ne hozd a frászt szegényre..
ha nem fehér, és büdös a folyás, meg ha viszket is ott neked akkor igen fertőzés, de a sima fehérfolyás abszolút normális. Nekem is volt, meg van is, mensi előtt is jelentkezik, innen szoktam tudni, mert mensi előtt 2nappal teljes elmúlik.
Szia
Nem írtad mennyi idős vagy, az számítana...
és anno majdnem 15 volta már mikor megjött, már én is kezdtem parázni..
A folyás egy darabig normális, de ha szinte napi szinten úgy érzed mintha már be lennél pisilve olyan sok és annyira nedves lesz tőle a bugyid, és mindig kell tisztasági azt már bizti nem normális.
És egyszer csak ez a kis folyás kis barna lesz, és igen ez megelőzi a menzi beköszöntését. De arra nem emlékeszem ez a kis folyás nálam mikor indult, mert nem volt zavaró.
ÜDv
23/l
elsőtől kérdezném, neked sosincs fehérfolyásod?
nem kötözködni akarok, csak érdekel, vagy akkor elmégy dokihoz?
am az ha jól tudom az ovulációs napokon jelentkezik. És amég nem rossz szagú(mint ahogy leírtam a 2válaszba) akkor nincs vele gond.
Nekem éveken át volt, mire végre megjött(12évesen jött meg)
Te hány éves vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!