Van egy barátnőm és neki barna folyása van már pár napja elmenr nőgyógyászhoz de az a barom nem mondta meg mi a baja csak írt fel kupot . Mi lehet ez? Mi miatt lehet barana folyásod, mire utal?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 14:17
1/5 anonim válasza:
esetleg egy fertőzés...
de ilyenkor azt kell csinálni, h elkell olvasni a kúp betegtájékoztatóját, és arra rálesz írva h milyen betegségekre írják fel ezt a kúpot.
2/5 anonim válasza:
Lehet hormonprobléma, esetleg pco is. Nem tudod, a doki megnézte a barátnődet hüvelyi ultrahanggal?
3/5 anonim válasza:
A barátnőd? :)
Ha a doki nem mondta magától mi a baj akkor a barátnődnek rá kellett volna kérdeznie.
Nem csak a doki volt barom :D
4/5 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom én is furcsáltam .. állitolag csak annyit mondott neki az orvos hogy nem vészes..
2010. febr. 5. 16:14
5/5 anonim válasza:
Szerintem menjen el egy másik dokihoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!