4 hetes terhes vagyok, állítólag 6. hét előtt nem érdemes nőgyógyászhoz fordulni. Tegnap óta enyhe barna folyásom van. Mitől lehet? Arra gondoltam, az elmaradt menstruáció miatt. Nagyon megijedtem. Mi okozhatja?
Valóban nem érdemes orvoshoz fordulni hamarabb, pihenj sokat, feküdj, és ha nem múlik, akkor keresd fel az orvost, nehogy baj legyen, de ez gyakori szokott lenni az első 4-5 hétben. Ha nincsenek görcseid, és nem vagy rosszul, akkor szerintem nincs gond. Figyelgesd, és ha változik a színe vagy az állaga, akkor irány a doki. Pihizz sokat!
Gratulálok!
22 hetes kismama
Szia! Én is pont így voltam. Nagyon megijjedtem,Mert nekem már kezdődött így egy vetélésem. Sajnos! Akkor hibát követtem el, nem mentem Orvoshoz. Most rögtön hívtam a Dokit, aki Ustrogestánt írt fel. Néhány nap alatt tejesen elmúlt. DE! Szigorú pihenést is javasolt. Természetesen mindent úgy csinálok, ahogy a Doki mondja!
Neked is ezt javaslom!Vigyázz magatokra! Minden rendben lesz!
Én ugyanígy voltam és nem mertem otthon maradni, neked sem ajánlom. Bár igaz nekem előtte már volt egy vetélésem. Megvizsgált a doki, és aztán kaptam egy gyógyszert, ami megtartotta a babót. Szóval menj dokihoz. Ha egy viszgálattól elmegy akkor magától is emenne, a doki sem akar vetélést, nem úgy vizsgál meg hogy baj legyen. NYUGI! ;)
39 hetes 5 napos kismama
Szia!
Mi újság? Hogy vagy? Beszéltél a Dokiddal?
Üdv.: (Utolsó előtti hozzászóló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!