Utolsó menstruáció első napjától számítva kb. 5
hetes terhesség esetén kevés barna folyás jelentkezik.
Ez jelenthet vetélést?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy ez elég sok mindent, többek között vetélést is jelenthet.
Ezen az oldalon elég sok kérdést tettek fel barna folyással kapcsolatban, de a válaszok mindig megnyugtatóak voltak, majdnem mindenki azt írja, hogy "van, akinél a terhesség velejárója...", és semmi gond nincs vele.
2007. nov. 21. 22:13
1/8 anonim válasza:
elofordul a barnas folyas,a vetelest eszre venned mert igen eros gorcsokkel jar es sok vert vesztesz elo voros de lehet sotetebb darabkakat is latni,ha ilyened van megegyszer hozzateszem eros alhasi gorcsokkel jaro fajdalom,azonnal menj orvoshoz,ha gyenge verzesed van akkor is ajanlott az orvoshoz menni,jobb felni mint megijedni alapon.de a barnazgatas nem veteles,nekem volt mindketto.
2007. nov. 21. 22:49
2/8 anonim válasza:
én is ugyanabban a cipőben járok amiben te! 3 pozitiv teszt korai terhesség az orvos szerint alig vagyok 5 hetes terhes hasi uh-t csinált ott még nem látta a picit csak azt hogy megvan nagyobbodva a méhem. nekem azt mondta a jövőhét végén már látni fogjuk ha nem erősödik a vérzés. én már mindenre gondolok lehet ő sem marad meg nekünk, már volt egy vetélésem. de ha te csak barnázol akkor fel a fejjel!azt mondják az még nem vészes kitartás!
2007. nov. 22. 07:33
3/8 anonim válasza:
azonnal orvoshoz kell ilyen esetben fordulni,mert lehet,h nincs semmi gond, de lehet, h van!
2007. nov. 22. 08:18
4/8 anonim válasza:
Nekem kb. 8 hetesen volt kicsi vérzés, aztán átfordult barnás folyásba, de csak nagyon kevés. Azonnal mentem a dokihoz, mert már előtte két teszt pozitív lett és nem tudtam mi a helyzet. Görcsök nem voltak. A dokim akkor már látta a szívecskéje lüktetését, nyugalmat tanácsolt, házimunkavégzést nem, de gyakorlatilag a barnázás nagyon sok terhesnél előfordul.... Nekem is az a javaslatom, hogy mindenképp doki, ő tud igazán megnyugtatni! Sok sikert!
2007. nov. 22. 09:37
5/8 anonim válasza:
A biztos nem az,amit itt írnak,hanem,amit az orvos mond.
2007. nov. 22. 10:59
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt barnás is és vérzés is. Engem is megnyugtatott amit a többiek írtak, de én azért rögtön mentem a dokihoz és ha most is aggaszt valami és egy napnál tovább tart(pld. szúrkáló fájdalom vagy keményedés), akkor most is visszamegyek. Csak így tudok igazán megnyugodni.
2007. nov. 22. 17:40
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen problémám. A terhességem elejétől többször fordult elő ilyen barnás folyás, de csak 1-1 napra. Az orvos MagneB6-ot meg C vitamint javasolt. Én akkor ilyedtem meg amikor már 4 napja folyamatos volt a folyás. Elmentem az orvoshoz, kaptam valami hormonos gyógyszert és azóta minden rendben van.
Mindenképp keresd fel az orvosod, azzal nem ártasz magatoknak. Sőt... Üdv: Angi
2007. nov. 22. 17:47
8/8 anonim válasza:
szia! az 5 héten nekem is volt. halálra rémültem (első baba), bementem a schöff méreibe (hétvége, ambulancia), megnéztek hüvelyi ultrahanggal, minden rendben volt, azt mondta a doki, pihenés kellene és be akart fektetni. aztán rá egy napra elmúlt a barnázás. szerintem menj el orvoshoz, a nyugalom többet ér :). amúgy irodai munkát végzem, mégis jelezte a baba, hogy na most mááá fogjam vissza a gyeplőt :). pihenj! gratulálok a babához! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!