Volt már olyan, hogy a menszeszed miatt hagytál ki vmilyen koncertet/bulit/találkozót?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 14:33
1/7 anonim válasza:
Nem. Még strandra is megyek, csak akkor tampont kell használni.
2/7 anonim válasza:
dehogyis. a legnagyobb hülyeség lenne
3/7 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, de ki tudja, lehet, hogy még lesz egyszer...
4/7 anonim válasza:
találkozót már igen,mivel elég beteg szoktam olyankor lenni,még suliba sem tudok bemenni...koncertet viszont tuti nem hagynék ki akármennyire is szarul vagyok :P báár kitudja... nem voltam még ilyen helyzetben...
5/7 anonim válasza:
Igen,az idei szigetes Tankcsapdát...:( Annyira görcsöltem,hogy nem bírtam volna ki a másfél órás vonatozást.De Tokajon láttam őket.:)
6/7 anonim válasza:
még csak strandot mondtam vissza, de csak anyuék, meg apu munkatársa. szval nem haveros :D
14/L
7/7 anonim válasza:
én talajtornára járok és mikor megvan akkor se hagyom ki az
edzést pedig olyan erős hogy betét(éjszakai)+tampon(mini)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!