Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a baj a hüvelyemmel?

Mi a baj a hüvelyemmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Napok óta viszket a hüvelyem és kívül is viszket már egy napja. Kezeltem canesten - nel de nem segít, mert ma már úgy ébredtem, hogy rendesen fáj. Mintha fel lenne sértve, vagy kidörzsölve, kb úgy fáj. Tegnap este az alhasam is rettentően fájt, bevettem egy fájdalom csillapítót és elmúlt.1 - 2 hét és meg is fog jönni, félek hogy csak rosszabb lesz, ha feldugom a tampont, vagy a vér is kikezdi:S
2011. dec. 23. 09:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát most hogy jobban belegondoltam lehet hogy igazad van. levetkőzni egy idegen férfi előtt.... főleg úgy hogy még férfi előtt se vetkőztem le:DD igen, ez érdekes.

amugy tudom hogy felelőtlen vagyok:( de akkor is félek dokihoz menni:( ezért úgyis csak akkor fogok ha már a kúpot is kipróbáltam és nem használ. nagyon jó, mert most jönnek az ünnepek, aztán se orvos, se kúp.

2011. dec. 23. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:

szia,

mi lett veled?

2011. dec. 30. 08:16
 13/13 A kérdező kommentje:
szia! elmúlt:) most még szerencsém volt...
2012. jan. 1. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!