Mi a baj a hüvelyemmel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Napok óta viszket a hüvelyem és kívül is viszket már egy napja. Kezeltem canesten - nel de nem segít, mert ma már úgy ébredtem, hogy rendesen fáj. Mintha fel lenne sértve, vagy kidörzsölve, kb úgy fáj. Tegnap este az alhasam is rettentően fájt, bevettem egy fájdalom csillapítót és elmúlt.1 - 2 hét és meg is fog jönni, félek hogy csak rosszabb lesz, ha feldugom a tampont, vagy a vér is kikezdi:S2011. dec. 23. 09:00
1/13 Antimod válasza:
Nézesd meg orvossal, gombától herpeszig sok minden lehet.
2/13 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, egyik kolléganőmnek ilyen tünettel indult egy komoly baktériumfertőzés. Hasa fájt, viszketett a hüvelye és rossz szagú folyása volt. (még mi is éreztük rajta a szagot, bár ő hónapokig nem kezeltette)
3/13 anonim válasza:
Ebből is csak az a tanulság, hogy ha baj van, el kell menni orvoshoz, nem pedig otthon kísérletezni, mert csak ő tudja megállapítani vizsgálat után, hogy mi baj van, és milyen gyógymódra van szükséged!!!
4/13 A kérdező kommentje:
igazatok van. de én nagyon nem akarok menni orvoshoz. még soha nem is voltam. ha pár nap múlva se múlik el, akkor kénytelen leszek.
2011. dec. 23. 09:38
5/13 anonim válasza:
A krém nem elég, a canesten kombi segíthet ha tényleg nem akarsz dokihoz menni, mert abban van hüvelykúp. A krém ugyanis nem hat belül. De tényleg jobban tennéd, ha elmennél
6/13 A kérdező kommentje:
ja értem. akkor először kipróbálom a kúpot is. ha nem hat elmegyek dokihoz-.- >.< köszi a válaszokat!
2011. dec. 23. 11:24
7/13 anonim válasza:
előbb, utóbb úgyis el kell majd menned.
Javaslom, hogy keress egy női dokit, elsőre legalábbis mindenképpen. Sokkal könnyebb elötte vetkőzni, mint egy idegen ffi előtt terpeszteni!
Az empatikus képessége is feltehetőleg jobb, hiszen ő is nő, aki már átérezte nagy valószinúséggel ugyanazokat amit te. (nem csak könyvben olvasott róla...)
8/13 A kérdező kommentje:
férfi v nő... nekem mindenhogyan furcsa lenne:S bár tudom hogy nekik ez természetes, ezren vetkőznek le naponta nekik. remélem hogy elmúlik és megúszom a dokit.
2011. dec. 23. 17:15
9/13 anonim válasza:
lehet h furi a vizsgálat de szükséges,mert a női betegségek sajnos sokkal komplikáltabbak s akár a nemzöképességed is veszélybe kerülhet.Ez nem játék,volt egy barátnöm nem mert elmenni orvoshoz mert jaj milyen már h matatnak benne,aztán bumm viszketett,meg kenegette magát,fáj az alhasa,aztán kiderült h felfázott s olyan soká váratott a vizsgálatra,mig megkellett müteni.A testünk nem játék s nem kéne ilyen felelötlenül bánnod vele.
10/13 anonim válasza:
Azért egy idegen férfi elött terpeszteni, majd melleidet tapiztatni igencsak érdekes ....
Egy női doki sokkal jobban megérti minden problémádat, hiszen ő is "nőből" van, neki is ugyanolyanja van mint neked és nagy valószínűséggel már átélte azokat a mindenféléket amik neked lehetnek. Ő nem könyvből tanulta, aztán próbálgatja alkalmazni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!