Lányok! Ezt ti nem szégyenlitek mint nō a nō elōtt?
Figyelt kérdés
Azt h a nōgyógyász ott nèzegeti a puncid esetleg belenyúl?2011. dec. 21. 19:43
21/27 anonim válasza:
Lejárató "kampány"???
Nem lejárató kampány folyik a ffi nődokik ellen, hanem ők járatják le magukat! Ki a bánat kampányolna ellenük?? Talán a női dokik akarnak így pácienst szerezni???
22/27 anonim válasza:
13:48
Azért jársz hozzá, mert "Magas pozícióban van." ?
Hmmm.
23/27 anonim válasza:
13:08
Lejárató kampány folyik a férfi nőgyógyászok ellen ezen az oldalon? Én nem így látom.
24/27 anonim válasza:
Itt az oldalon olvastam, hogy egy tanárnő még tini korában volt ffi nőgyógyásznál, akinek felállt vizsgálat közben!
El tudjátok képzelni milyen érzés lehetett?
Én inkább a női dokit preferálom, ott azért ez nem fordulhat elő!
25/27 anonim válasza:
Hu, engem is látott szerintem a kórház összes nőgyógyásza már. :P Ez olyan vicces dolog, mert sok nődoki bekukkantott hozzám, de úgy csak a férjem. :) Addig kellemetlen mig először mész nődokihoz. Aztán terhes leszel és annyira normális dolognak fog tűnni. És valóban nekem is az a tapasztalatom hogy a nődokik finomabban vizsgálnak, persze voltak kivételek itt is ott is. És valahogy jobban is bizok bennük.
26/27 anonim válasza:
18/25 nem biztos, hogy jól értékelte, Ő így érezte. Nem tudjuk, hogy valóságosan-e.
27/27 anonim válasza:
Hát én azért amondó vagyok, hogy fogadjuk el, hogy jól érezte, feltételezem te is meg tudnád itélni a "helyzetet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!