Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ezt ti nem szégyenlite...

Lányok! Ezt ti nem szégyenlitek mint nō a nō elōtt?

Figyelt kérdés
Azt h a nōgyógyász ott nèzegeti a puncid esetleg belenyúl?
2011. dec. 21. 19:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
44%

Lejárató "kampány"???

Nem lejárató kampány folyik a ffi nődokik ellen, hanem ők járatják le magukat! Ki a bánat kampányolna ellenük?? Talán a női dokik akarnak így pácienst szerezni???

2011. dec. 22. 16:53
 22/27 anonim ***** válasza:

13:48

Azért jársz hozzá, mert "Magas pozícióban van." ?

Hmmm.

2011. dec. 22. 16:56
 23/27 anonim ***** válasza:

13:08

Lejárató kampány folyik a férfi nőgyógyászok ellen ezen az oldalon? Én nem így látom.

2011. dec. 22. 16:59
 24/27 anonim ***** válasza:

Itt az oldalon olvastam, hogy egy tanárnő még tini korában volt ffi nőgyógyásznál, akinek felállt vizsgálat közben!

El tudjátok képzelni milyen érzés lehetett?

Én inkább a női dokit preferálom, ott azért ez nem fordulhat elő!

2011. dec. 22. 17:16
 25/27 anonim ***** válasza:
Hu, engem is látott szerintem a kórház összes nőgyógyásza már. :P Ez olyan vicces dolog, mert sok nődoki bekukkantott hozzám, de úgy csak a férjem. :) Addig kellemetlen mig először mész nődokihoz. Aztán terhes leszel és annyira normális dolognak fog tűnni. És valóban nekem is az a tapasztalatom hogy a nődokik finomabban vizsgálnak, persze voltak kivételek itt is ott is. És valahogy jobban is bizok bennük.
2011. dec. 22. 19:21
 26/27 anonim ***** válasza:
18/25 nem biztos, hogy jól értékelte, Ő így érezte. Nem tudjuk, hogy valóságosan-e.
2011. dec. 23. 02:34
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát én azért amondó vagyok, hogy fogadjuk el, hogy jól érezte, feltételezem te is meg tudnád itélni a "helyzetet".
2011. dec. 23. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!