Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ezt ti nem szégyenlite...

Lányok! Ezt ti nem szégyenlitek mint nō a nō elōtt?

Figyelt kérdés
Azt h a nōgyógyász ott nèzegeti a puncid esetleg belenyúl?
2011. dec. 21. 19:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Hát, én a férfi nőgyógyász előtt is szégyenlem, dehát mit lehet tenni. Orvoshoz el kell menni. Ez a munkája, nem kevés pénzt kap érte. Ez van.
2011. dec. 21. 19:44
 2/27 anonim ***** válasza:
Én férfi előtt jobban szégyellném, ezért járok nőhöz. Végül is neki is olyan van, meg ő tudja milyen érzés, mert ő is átesik rajta olykor...
2011. dec. 21. 19:46
 3/27 anonim ***** válasza:

Én nem szégyenlem! Olyan mintha fogorvoshoz mennék, csak attól még ráadásul félek is... Ő a fogaimat nézi, a nőgyógyász meg mást...

És az a dolga hogy benyúl, máskülönben hogy tudna megvizsgálni? Ránézésre nem megy...

2011. dec. 21. 19:51
 4/27 anonim ***** válasza:
Nem. A fogorvos előtt jobban szégyellem a fogaimat. Mert neki nem olyan van. A sunám van olyan nekem is, mint a dokinőmé sztem. Rendbe szoktam hozni azért a fazont, és felveszem a jobbik bugyimat. Egyszer csipkebugyiban mentem, azt szégyelltem. Mert nejlon és leszúr miatta.
2011. dec. 21. 19:54
 5/27 anonim ***** válasza:
Eszembe se jutott soha szégyellni. A nemi szervem ugyanolyen részem mint bármi más. Azt se szégyellem ha a háziorvos belenéz a torkomba.
2011. dec. 21. 20:00
 6/27 anonim ***** válasza:

Nem szégyellem. Nem érdekel.

Felveszem a fapofát, megvizsgál, nagyon örülök, hogy egészséges vagyok és kész.

2011. dec. 21. 20:05
 7/27 anonim válasza:
Szükséges rossz, nem szeretem, de hozzá kell szoknom, hisz várandós vagyok! Meg persze évente rákszűrés! Miattunk teszik, az egészségünkért, ezt nézem mikor mennem kell hozzá!
2011. dec. 21. 20:06
 8/27 anonim ***** válasza:
Nem szégyellem...meg is szoktam...két terhesség mellett volt annyi vizsgálat h már olyan mintha közértbe mennék,pedig férfi az orvosom :)....a szülések után meg már végképp nincs szégyenérzetem:DDDDDDD
2011. dec. 21. 20:06
 9/27 anonim ***** válasza:
Érdekes engem az jobban zavart a két terhesség alatt ha nő vizsgált meg(kh ban pl 2drnő, 3szülésznő... brrr.)
2011. dec. 21. 20:09
 10/27 anonim ***** válasza:
VERSENYESCSÁVÓK,Te lennél az?!
2011. dec. 21. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!