Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ezt ti nem szégyenlite...

Lányok! Ezt ti nem szégyenlitek mint nō a nō elōtt?

Figyelt kérdés
Azt h a nōgyógyász ott nèzegeti a puncid esetleg belenyúl?
2011. dec. 21. 19:43
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Nő nőgyógyászhoz járok,aki ráadásul régi barátnőm,de ott a rendelőben,szülőszobán CSAKIS az ORVOSOM!!!
2011. dec. 21. 20:18
 12/27 anonim ***** válasza:

Lányok! Ezt ti nem szègyenlitek mint nō a nō elōtt?

Azt h a nōgyógyász ott nèzegeti a puncid esetleg belenyúl?------

egy kicsit megmoslyogtatott a kérdésed :DDDD

nézegeti??? hát annyira nem nézegeti hanem pont h (ahogy te fogalmaztál belenyúl...ez benne a lényeg h megvizsgáljon...nem a nézegetés:)))

Még olyan nem volt h csak nézegette volna és ne vizsgált volna meg:DDDDDDDD azt kicsit perverznek gondolnám már :))))))

2011. dec. 21. 20:30
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem, nem szégyenlem. Neki ez a munkája, ezért járok hozzá, illetve ez az én érdekem, bár nekem férfi az orvosom, de ezzel semmi bajom nincsen.
2011. dec. 21. 21:16
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem szégyellem, bár én is szívesebben járok ffi dokihoz, de nem a szégyen miatt, hanem mert az eddigi tapasztalataim alapján sokkal óvatosabbak a ffiak, mint a női dokik. Illetve ez csak azokra igaz, akikkel eddig dolgom volt, nyilván van durva ffi és óvatos nő orvos is.
2011. dec. 21. 21:35
 15/27 anonim ***** válasza:
Amikor szültem, volt bába, orvos, és hat orvostanhallgató, meg szemben is szült valaki premier plánban. Amikor nyomtam, jött a kaki is, doki szó nélkül törölt, mint főorvos, személyesen. Ezek után egy vizsgálat? Én már végigmennék a Baross úton mezítláb, azt se szégyellném. Minden szokás kérdése.
2011. dec. 21. 22:10
 16/27 anonim ***** válasza:

Fiú vagy, mi?

Nem nézegeti. Diszkréten másfelé néz, míg elővonulok, röviden és konkrétan a tárgyra szorítkozik, csak a legszükségesebb mozdulatokat végzi, csak a szükséges ideig, közben diszkréten néz, és eltereli a szavaival a figyelmem: valami semleges témáról kérdezget: Szerintem ezt tanulják. Szinte észre sem venni, nem furcsább, mintha a torkom, vagy a hátam ütögetné. És gyors. Vag yha nem gyors, akkor általában műszert használ.

Vagy pl. mutogatja a monitoron a méhszájam, s magyaráz, hoyg mit látok. Ezzel elveszi a dolog személyes jellegét, olyan tudományos környezetet ad - mintha nem is a saját szerveimet nézegetném.

Semmi szexi nincs benne, nyugodj meg!

2011. dec. 21. 22:15
 17/27 anonim ***** válasza:
Férfi nőgyógyász sem úgy néz a pácienseire, mint nőre, hanem mint egy beteg emberre, akit neki meg kell gyógyítani.
2011. dec. 22. 07:17
 18/27 anonim ***** válasza:
19%

7:17

Hát veled azért vitatkoznék...

Voltam először ffi dokinál és bizony nagyokat nyelt turkálás alatt és melleimet is "alaposan" tapogatta,

Szörnyű volt! Női dokit kerestem ezek után, azóta minden rendben van.

2011. dec. 22. 13:00
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 13:00-ás válaszoló! Ez a ritka kivétel. A nagy többség normális. Az ilyen perverz állatok miatt folyik lejárató kampány ezen az oldalon a férfi nőgyógyászok ellen.
2011. dec. 22. 13:08
 20/27 anonim ***** válasza:

Nekem férfi nőgyógyászom van. Nagyon nagy szaktudású, elismert orvos aki nem mellesleg figyelmes és kedves a betegeivel. Magas pozícióban van.

Soha nem cserélném le más orvosra.

Nagyon elégedett vagyok vele és maximálisan megbízok benne.

2011. dec. 22. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!