Lányok! Ezt ti nem szégyenlitek mint nō a nō elōtt?
Lányok! Ezt ti nem szègyenlitek mint nō a nō elōtt?
Azt h a nōgyógyász ott nèzegeti a puncid esetleg belenyúl?------
egy kicsit megmoslyogtatott a kérdésed :DDDD
nézegeti??? hát annyira nem nézegeti hanem pont h (ahogy te fogalmaztál belenyúl...ez benne a lényeg h megvizsgáljon...nem a nézegetés:)))
Még olyan nem volt h csak nézegette volna és ne vizsgált volna meg:DDDDDDDD azt kicsit perverznek gondolnám már :))))))
Fiú vagy, mi?
Nem nézegeti. Diszkréten másfelé néz, míg elővonulok, röviden és konkrétan a tárgyra szorítkozik, csak a legszükségesebb mozdulatokat végzi, csak a szükséges ideig, közben diszkréten néz, és eltereli a szavaival a figyelmem: valami semleges témáról kérdezget: Szerintem ezt tanulják. Szinte észre sem venni, nem furcsább, mintha a torkom, vagy a hátam ütögetné. És gyors. Vag yha nem gyors, akkor általában műszert használ.
Vagy pl. mutogatja a monitoron a méhszájam, s magyaráz, hoyg mit látok. Ezzel elveszi a dolog személyes jellegét, olyan tudományos környezetet ad - mintha nem is a saját szerveimet nézegetném.
Semmi szexi nincs benne, nyugodj meg!
7:17
Hát veled azért vitatkoznék...
Voltam először ffi dokinál és bizony nagyokat nyelt turkálás alatt és melleimet is "alaposan" tapogatta,
Szörnyű volt! Női dokit kerestem ezek után, azóta minden rendben van.
Nekem férfi nőgyógyászom van. Nagyon nagy szaktudású, elismert orvos aki nem mellesleg figyelmes és kedves a betegeivel. Magas pozícióban van.
Soha nem cserélném le más orvosra.
Nagyon elégedett vagyok vele és maximálisan megbízok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!