Hol tudom leszedetni az intim helyen lévő anyajegyemet?
Sajnos már eldeformálódott és néha meg is sebesült mostanában, terhesség alatt meg megnőtt.
Most viszket és már nem szeretném halogatni a leszedését.
Budapesten tudnátok ajánlani valami intézményt ahol ilyen kényes helyen is csinálnak műtétet?
Bárhol megcsinálnak egy ilyen műtétet.
A bőrgyógyászt nem érdekli, hogy hol van az anyajegy amit le kell szedni.
Szia!
Ha lehet, akkor kérjél beutalót a házi orvosodtól az István kórházi plasztikai sebészetre, mert ez azért nem játék, főleg, hogy nagyon kényes helyen is van és ha megváltozott akkor fokozottabban kell, hogy kezeljék!!!
Nekem a kezemen volt egy és nagyon szépen leszedte egy női orvos, csak a nevére nem emlékszem sajnos, meg volt egy a mellem alatt, amit dörzsölt pont a melltartó azt is levette még időben, mert azzal már kezdődtek a problémák.
Nekem is a terhesség alatt a nyakamon lévők megnőttek én most egy másik magán sebészhez fogok bejelentkezni, a szülés-nőgyógyászom javasolta, hogy ő hozzá menjek, mert még van egy külön problémám ami miatt nem tudtam szoptatni és remélem kijavítja.
Boldog gyermeknevelést kíván egy egy éves kislány anyukája.
Köszönöm!
Akkor kérek beutalót az István kórházba, úgyis ott szültem.
Most már még jobban kell ügyelnünk az egészségünkre a picik miatt is.
Jó egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!