Szerintetek ez milyen fajta szemölcs? és hol tudom leszedetni?
2011. ápr. 30. 15:27
2/9 anonim válasza:
menj el eloszor borgyogyaszhoz, o jobban tudja h milyen es hol szedik le...
3/9 anonim válasza:
bőrgyógyász megmondja
am hasonlítasz egy ismerősömre:D
4/9 A kérdező kommentje:
"ecetes vattát rakok a szemölcsre,ráragasztom a vattát és egy zacskó darabot,hogy ne legyen nagyon erős az illata!Picit csíp,de pár hét alatt leszárítja!"
ezt próbálta valaki?használ?
2011. ápr. 30. 16:00
6/9 anonim válasza:
Szerintem menj neki inkább ollóval vagy borotvával. De orvoshoz nehogy elmenj!
7/9 anonim válasza:
Ja igen, ezt én is hallottam hogy szemölcsre jó az ecet és a hagyma...de az arcomra nem tenném...:S
Nekem a kezemen volt 7-8 darab...valamilyen átlátszó "lakkot" kellett rá kennem, és attól leszáradt. Szörnyű, hogy mennyit szenvedtem vele...:S
Amúgy fecskefüvet is rakhatsz rá, sárga lesz, de szerintem hatékony egy idő után...(ja és ezzel csak otthon kend be vele magad XD)
8/9 anonim válasza:
A bőrgyógyász megmondja mit csinálj vele, nekem is van, kaptam rá valami ecsetelőt. Szép a szemed:D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) a válaszokat! :D
2011. máj. 1. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!