A nemiszervem fölött van egy anyajegy, hogyan lehet leszedetni? Mennyire kell lehúzni a doktor előtt majd a nadrágod és hamar begyógyul-e a helye?
Ha ennyire szégyenlős vagy akkor inkább ne is kezdjél bele. Az egészségügy erről szól egy szál semmi, "a puszta bőrét viszi az ember a vásárra"!
(Akkor, hogy fogsz majd szülni...?)
Anyám amikor szült nem volt tök meztelen,ilyen hálóingszerű cucc volt rajta és egyébként fél óra alatt kész is volt velünk.
Csak azért kérdeztem,mert lehet látni néha oktató filmekben is hogy feladnak ilyen steril ruhát és az adott rész van kivágva amit műtenek,ha meg nincs ilyen ruha,akkor is az adott terület szokott csak feledlenül lenni.
Zavar,olyan ciki.
Ezt értem,de nekem mindenhol sok van és olyan rossz ez,még srtandra sem megyek,mert azt látom én még ebben is más vagyok és nem szeretnék anyajegyes gyerekeket,ráadásul le is égtem és már szeplős a hátam is.
Köszi,tök rendes vagy,igaz ezt senki sem látta,szóval nem is ezért bántottak,hanem önmagában csúnyácska vagyok.
Jaj ne mondj már ilyeneket!
Mindenki csúnya a maga nemében és mindenki szép!
Engem egy szál semmiben vittek a műtőbe csak egy lepedővel voltam letakarva, ott előtte leborotváltak, műtétkor betekerték a karomat lepedővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!