Miért hámlik és enyhén viszket a nemiszervem? (gombára negatív)
voltam tenyésztésen e.colit találtak:S kaptam rá antibiot. most hüvelyflóravisszaállítós kúpot használok,de még mindig hámlik és néha enyhén viszket,
én ezt nem értem!
tangát nem hordok!
tudom hogy az e.coli a bélben van ,és vmilyen oknál fogja mégis a hüvelybe került,de mivel már beszedtem a megfelelő gyógyszert miért hámlik????
hugycsőbe nincs e-coli mert voltam vizelet vizsgálaton is:S
én nagyon szomorú vagyok!
folyamatosan megyek:S ők se tudnak semmit.
már 2. alkalommal jött vissza a coli.amit nem értek mert tudom hoyg kell kitörölni már bocsi hoyg iylet írok és wc előtt után kezet mosok.Takarítás midnig van:S
a hámlás azért zavar mert arra gondolok hoyg nem pusztult el! pedig 5 napig szedtem napi 2-t !most meg kúpozok.és tudom hoyg nem a kúptól van mert ezt már korábban is tapasztaltam már
Az antibiotikumok nem tudják megszuntetni az Escherichia colit.A kupok sem.Csak elleplezik a tuneteket,de a fertozés ugyanugy megmarad,és a szovetekben és a nyálkahártyában,hegesedést és további szovodményeket okoz.
Keress fel egy tapasztalt természetgyogyászt.Ismerosom is igy gyogyult ki az évekig tarto huvelygyulladásbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!