Valami nőtt a nemiszervem fölé, a csiklóm közelében, ahol szétválnak a kisajkak az egyik oldalon. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Pár miliméter az egész, és nagyjából már megkeményedett. Nem tudom mióta lehet itt, 1 éve élek nemi életet és borotválom is rendszeresen, lehet amiatt nőtt oda? De lehet ez egy picivadhús? Vagy csak valami szőrtüszőből lett ez? De amúgy nem fáj. Talán szemölcshöz tudnám hasonlítani, de az alakja nem olyan, és kisebb is. Lehet ez nemi betegség? Páromnak semmi baja. Eddig ügyet se vetettem rá, csak úgy eszembejutott hogy le kéne szednem, vakargattam és vérzett szóval inkább békén hagytam. Mi lehet ez?
17/L
2011. nov. 1. 21:26
1/7 anonim válasza:
Az ilyen kérdésekre nőgyógyász tud válaszolni, ha már egy éve élsz nemi életet, be kéne iktatni egy méhnyakrákszűrést is.
2/7 A kérdező kommentje:
Várok amíg 18 leszek, és utána mindenképp elmegyek szűrésre. De addig is tudni szeretném hogy volt e valakinek már hasonlója, vagy egyáltalán mi lehet ez. :\
2011. nov. 1. 21:42
3/7 A kérdező kommentje:
De elvileg nem lehetne nemi betegség, mindig gumival védekezünk. Szóval... Mi más?
2011. nov. 1. 21:52
5/7 A kérdező kommentje:
Ahogy olvastam az viszket is... Ez nem. De már nagyon félek hogy mi ez. :( Remélem nem lesz nagyobb. oO
2011. nov. 1. 22:14
6/7 anonim válasza:
ha ahhoz elég érett vagy, hogy 17 évesen nemi életet élj, ahhoz is elég érettnek kellene lenni, hogy elmenj, és megmutasd egy orvosnak ahelyett, hogy itt totózol. Nem tudhatod mi az, nem tudhatjuk mi az. Felesleges itt erről tanácsot kérni. Látatlanban senki nem fog tudni neked segíteni.
7/7 anonim válasza:
Én is amondó vagyok, hogy menj el orvoshoz. Méhnyakrákszűrést évente kell végezni, lényegtelen, hogy hány éves vagy, ha már van nemi életed. A kis dudorod lehet bármi: nyirokcsomó duzzanat, szőrtüszőgyulladás és nemi betegség is. Sajnos nyilvános helyeken is kaphatsz el ilyen betegségeket pl. a wc deszkáról vagy strandról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!