Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi bajom van? Lehettem terhes...

Mi bajom van? Lehettem terhes csak elvetéltem?

Figyelt kérdés
kb 2-3 hete észrevettem, hogy megfeszült és nőtt a mellem, állandóan hányingerem volt, hánytam is, fájt a fejem, a derekam és volt hogy a hasam is.. aztán megjött kb fél napra, viszont utána pár napra rá, elmult minden tünetem. a mellem visszahúzódott, elmult a hányinger, de azóta sem jött meg, viszont van fehér folyásom, ami egyre jobban folyik. nem tudok dokihoz elmenni mert külföldöm élek, csak kb 3 hét mulva. szerintetek mi lehet? ja és vettem még akkor tesztet mikor duzzadt a mellem, de negatív lett. előre is köszi.
2011. dec. 17. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát attól, hogy fél napra megjött, még lehetsz terhes. Ott is árulnak ahol vagy terhességi tesztet, vegyél, hogy lásd mitől van hányingered, és több mint valószínű attól, hogy babát vársz
2011. dec. 17. 08:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Vetélésről biztosan csak akkor beszélünk ha már orvos is megállapította a terhességet. Ha nincs illetve nem volt pozitív teszted akkor még feltételezni sem nagyon lehet a vetélést. Problémádat a terhességen kívül számtalan dolog okozhatja. Az okokat illetően találgatni lehet, de ez alapjaiban nem oldja meg a problémádat.
2011. dec. 17. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:

a teszt a (nem bekövetkezett) mensi első napja után kb 10 nappal ad csak pontos eredményt, előtte nem elég a HGC hormon a vizeletben, hogy kimutassa

attól, hogy vérezgettél, de nem rendesen, még lehetsz terhes - próbálj tesztelni újra ha letelt a 10 nap

2011. dec. 17. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Korán teszteltél.
2011. dec. 17. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!