Mi bajom van? Lehettem terhes csak elvetéltem?
Figyelt kérdés
kb 2-3 hete észrevettem, hogy megfeszült és nőtt a mellem, állandóan hányingerem volt, hánytam is, fájt a fejem, a derekam és volt hogy a hasam is.. aztán megjött kb fél napra, viszont utána pár napra rá, elmult minden tünetem. a mellem visszahúzódott, elmult a hányinger, de azóta sem jött meg, viszont van fehér folyásom, ami egyre jobban folyik. nem tudok dokihoz elmenni mert külföldöm élek, csak kb 3 hét mulva. szerintetek mi lehet? ja és vettem még akkor tesztet mikor duzzadt a mellem, de negatív lett. előre is köszi.2011. dec. 17. 08:50
1/4 anonim válasza:
Hát attól, hogy fél napra megjött, még lehetsz terhes. Ott is árulnak ahol vagy terhességi tesztet, vegyél, hogy lásd mitől van hányingered, és több mint valószínű attól, hogy babát vársz
2/4 anonim válasza:
Vetélésről biztosan csak akkor beszélünk ha már orvos is megállapította a terhességet. Ha nincs illetve nem volt pozitív teszted akkor még feltételezni sem nagyon lehet a vetélést. Problémádat a terhességen kívül számtalan dolog okozhatja. Az okokat illetően találgatni lehet, de ez alapjaiban nem oldja meg a problémádat.
3/4 anonim válasza:
a teszt a (nem bekövetkezett) mensi első napja után kb 10 nappal ad csak pontos eredményt, előtte nem elég a HGC hormon a vizeletben, hogy kimutassa
attól, hogy vérezgettél, de nem rendesen, még lehetsz terhes - próbálj tesztelni újra ha letelt a 10 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!