Szerintetek elvetéltem?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok ! Tegnap elszivtam egy szál cigit,és utána szédültem..hányingerem volt..görcsöltem..és rá 1 órára elmentem wc-be barna darabos folyásom volt.2010. nov. 10. 19:12
1/4 anonim válasza:
reméljük nem, de ha flsz akkor menj el dokihoz, nem is értem miért nem tetted meg ezt magadtól!!! egyébként ha mégis elvetéltél akkor sztem nem a cigitől, de azért nem kéne szívnod....
2/4 anonim válasza:
grat..terhesen cigizni...ez ám az ész...ilyen felelötlenek nemtudom minek vállalnak gyereket
3/4 anonim válasza:
Elég nagy esélyed van rá hogy elhalt az embrió. A barna darabos folyás sokszor intő jel.
Menj orvoshoz. Ha még megvan a babád, akkor pedig tessék rá nagyon vigyázni!!!
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg a babádnak nem tett jó a cigi. Nem is értem hogy képes egy nő veszélyeztetni a pici életét egy hülye szokás miatt...
Menj el orvoshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!