Lehet, hogy elvetéltem?
Figyelt kérdés
3 héttel ezelőtt megjött,de nem olyan volt,mint általában..kb 6 napig tartott,de csak az utolsó 2 napban volt egy nagyon kevés vérzés,az elején barna,sűrű folyásom volt..múlt héten megint megjött,sokkal kevesebb,viszont piros színű..rendesen vér..ez jelentheti azt,hogy elvetéltem? nem tudtam róla,hogy terhes lennék...2011. jún. 30. 19:25
1/16 anonim válasza:
Függhet a véralvadási rendszered állapotától is szerintem, hogy alvadt vagy friss vér jön. Melyikről gondolod, hogy vetélés volt? A múltkoriról?
2/16 A kérdező kommentje:
Ami 3 héttel ezelőtt volt..a barna folyás..sosem volt előtte ilyen,legfeljebb a menstruáció utolsó napján..de szinte végig csak alvadt vér volt...
2011. jún. 30. 19:30
3/16 anonim válasza:
Nagyon híg és nagyon piros? Akkor menj nődokihoz.
4/16 anonim válasza:
..az előzőhöz: akkor is ha vérzik. Lehet, szükség lesz egy kaparásra.
5/16 A kérdező kommentje:
Hát eléggé híg,és nagyon piros volt..nem volt olyan sűrű,mint általában..És ha elvetéltem,normális,hogy ilyenkor megjön?
2011. jún. 30. 19:41
6/16 anonim válasza:
A vetélés vérzéssel jár. De nem biztos, hogy vetélés, lehet más nőgy-i probléma is. Nem tudom, nem vagyok szakértő, azt olvastam h a vetélés erőteljes, híg, nagyon piros vérzéssel jár. Ez nem jelenti azt, hogy más nem lehet.
mondom, NŐDOKI!! minél hamarabb.
7/16 A kérdező kommentje:
Azért gondolom,hogy az lehet,mert a nagynéném ma vetélt el,és neki is ugyanilyen volt..tehát barnás vérzés..:S
2011. jún. 30. 19:49
8/16 anonim válasza:
Akkor végülis két hét különbséggel jött meg kétszer, de az első időre jött meg? Mert ha az időre jött meg, akkor nem hiszem, hogy vetélés, még ha volt is benne megtermékenyített petesejt, akkor se tudott rendesen beágyazódni még, szóval azt nem hiszem, hogy lehet vetélésnek nevezni, mert nem voltál terhes. De ha aggódsz, akkor szerintem is a nőgyógyász a jó megoldás, ő az elméleti szakember is ebben a kérdésben.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem időre jött meg,2 hetet késett..
2011. jún. 30. 20:02
10/16 anonim válasza:
szia!
Fontos tudni, hogy a menstruációs vér nem alvad meg! Amit sokan alvadt vérdarabnak hisznek, az méhnyálkahártya! Szóval, ha piros vér jön belőled, ami lecseppenve meg is alvad, menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!