Lehet, hogy elvetéltem?
Figyelt kérdés
3 héttel ezelőtt megjött,de nem olyan volt,mint általában..kb 6 napig tartott,de csak az utolsó 2 napban volt egy nagyon kevés vérzés,az elején barna,sűrű folyásom volt..múlt héten megint megjött,sokkal kevesebb,viszont piros színű..rendesen vér..ez jelentheti azt,hogy elvetéltem? nem tudtam róla,hogy terhes lennék...2011. jún. 30. 19:25
11/16 A kérdező kommentje:
Ezt a "vetélést" is ki lehet mutatni?mert ugye már 3 hete történt,de akkor nem gondoltam erre...
2011. jún. 30. 20:14
12/16 anonim válasza:
Kimutatni nem tudom lehet-e kérdezd meg a dokit.
13/16 anonim válasza:
Holnap reggel irány a nőgyógyászat, mert bármi is történt, ez nem normális így. Szóval jobb, ha minél előbb megnéznek. Majd írd meg, mi volt! Minden jót!
14/16 anonim válasza:
el kéne menneed nagyon,mert ha tényleg elvetétlél,és ez már 3 hete volt,ráadásul akkor lehet h benned van egy elhalt magzat,az nagyon káros tud lenni
15/16 A kérdező kommentje:
pénteken akartam menni,de Semmelweis nap volt..és nem tudtam róla:(..úgyhogy holnap
2011. júl. 3. 19:51
16/16 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de tényleg menj dokihoz.
Én épp 3 hete vetéltem el, úgy hogy nem tudtam hogy terhes vagyok.
Először megjött 3 hét késéssel, de szinte csak barnáztam néha néha volt rendes vérzés, ez 5 napig tartott.Majd rá 2 hétre megjött rendes vérzéssel és 2 nap múlva melóhelyen voltam, cseréltem tampont és pár perc múlva éreztem hogy megint megtelt, amikor megnéztem azzal szembesültem hogy szó szerint ömlik belőlem a vér.
Én azt mondom neked hogy jobb félni mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!