Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehettem ien rosszul ma...

Mitől lehettem ien rosszul ma reggel?

Figyelt kérdés

kb egy hete lyndinette 20at kezdtem szedni.. minden rendben van vele, de egy kicsit meg vagyok fázva ezért éjjel bevettem 2 algopyrint és ittam egy neo citran, na reggel suliba induláskor olyan rosszul lét úrrá rajtam hogy nem tudtam suliba menni, iszonyú hányingerem lett...

lehet ez a sok gyógyszer és fog.gátló? vagy csak a fog.gátló?

2011. nov. 24. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Algopyrint és fogamzásgátlót együtt nem szabad bevenni, mert a -pirinek , antibiotikumok gyengítik a fogamzásgátló hatását(legalább 3 órának kell eltelnie a két gyógyszer bevétele között). Ha már ez történt, akkor óvszerrel is védekezni kell, mert így nem véd megfelelően a fogamzásgátló.

2. 2 algopyrin+ neocitran elég sok egyszerre. Ilyen mennyiségben máskor ne vedd be, mert ezeket is túl lehet adagolni!

2011. nov. 24. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:
az elsőnek tökéletesen igaza van, annyit tennék hozzá, hogy ezek a gyógyszerek külön-külön is tudnak ilyen tüneteket produkálni + ha beteg vagy, akkor nem kéne megfertőzni másokat az iskolában + nem ártana, ha nem felelőtlenül, hanem az orvos utasítása szerint gyógyszereznéd magad
2011. nov. 24. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!