Mitől lehettem ien rosszul ma reggel?
Figyelt kérdés
kb egy hete lyndinette 20at kezdtem szedni.. minden rendben van vele, de egy kicsit meg vagyok fázva ezért éjjel bevettem 2 algopyrint és ittam egy neo citran, na reggel suliba induláskor olyan rosszul lét úrrá rajtam hogy nem tudtam suliba menni, iszonyú hányingerem lett...
lehet ez a sok gyógyszer és fog.gátló? vagy csak a fog.gátló?
2011. nov. 24. 11:27
1/2 anonim válasza:
1. Algopyrint és fogamzásgátlót együtt nem szabad bevenni, mert a -pirinek , antibiotikumok gyengítik a fogamzásgátló hatását(legalább 3 órának kell eltelnie a két gyógyszer bevétele között). Ha már ez történt, akkor óvszerrel is védekezni kell, mert így nem véd megfelelően a fogamzásgátló.
2. 2 algopyrin+ neocitran elég sok egyszerre. Ilyen mennyiségben máskor ne vedd be, mert ezeket is túl lehet adagolni!
2/2 anonim válasza:
az elsőnek tökéletesen igaza van, annyit tennék hozzá, hogy ezek a gyógyszerek külön-külön is tudnak ilyen tüneteket produkálni + ha beteg vagy, akkor nem kéne megfertőzni másokat az iskolában + nem ártana, ha nem felelőtlenül, hanem az orvos utasítása szerint gyógyszereznéd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!