Tegnap bulizni voltunk, és aznap kellett volna megjonnie. Ezért induláskor feltettem egy tampont hogyha megjon ne legyen gáz. Persze jol berugtam. Nem emlkzsem hogy kivettem volna, de lehetséges. Reggel van és semmi nyoma. Felcsuszhat valahova?
Én meg azt mondom, hogy ha kivetted volna, arra garantáltan emlékeznél, mert ha nincs meg, vagyis nincs nedvesség, baromi nehéz kiszedni, ráadásul eléggé kellemetlen érzés is.
Jegyezd meg egy életre, hogy TILOS tampont használni, ha még nem jött meg, és örülj nagyon, ha megúszod valamilyen cuki fertőzés nélkül.
Most meg ülj bele egy kád vízbe negyed órára, ha még bent van a tampon, megszívja magát vízzel és érezni fogod, bent van-e még. Ha nincs meg a zsinór, akkor vizesen ki tudod nyomni magadból, mert előrecsúszik.
Már bocsi, de te nagyon furcsa vagy....
Még nem jött meg, de már feltettél tampont???????
Inkább vittél volna el egy táskát, és benne lett volna tampon!!!!!!
Uhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!
Én még ilyenről nem is hallottam.
Bocsi, de nagyon-nagyon cinkes vagy!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!