Azért nem sikerült mert görcsös voltam?
Most augusztusba kezdtem menstruálni! Eleinte betétet használtam. Az első 3 napon erős volt a vérzésem. A második napon megpróbáltam felhelyezni a tampont (minit), de nem éppen a legjobban ment. Nem fájt, csak amikor egy bizonyos pontig eljutottam, mintha ,,megakadt" volna. Nem erőltettem, úgy hagytam. Felhúztam a bugyit, nadrágot és lefeküdtem, de mikor sétáltam akkor éreztem, hogy valami gond van, mert fáj, és azt nem lenne szabad éreznem, hoy ott van. Annyira fájt, hogy sírtam. Amikor pedig kihúztam, kicsit fájt, gondolom az is lehet az oka, hogy még 1O percet sem volt bent, és nem volt véres, és nem csúszott.
Most jelenleg betétet használok. Itthon még elviselem, de suliba nem igazán. Az egyik, hogy az iskolába egyáltalán nem higiénikus cserélni, mert undorítóak a női mosdók, a másik pedig, hogyha sétálok, érzem, hogy folyik, és nagyon rossz. Ha erős a vérzésem, akkor próbáljam meg a tampont,vagy esetleg később próbálkozzak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Majdnem 15 éves lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!