Nektek, hogy zajlot az első menszesz?
Hol történt meg?
Vártad?
Megilyedtél?
Hogy montad el anyukának? Hogy fogadta?
Hol történt meg? uszodából mentem hazafelé...(még jó, hogy nem fél órával előbb :D)
Vártad? Nem, 11 voltam még csak...
Megijedtél? Kicsit, vagyis inkább meglepődtem.
Hogy mondtad el anyukának? Hogy fogadta? Ő vette észre. Meglepődött és adott betétet :)
Hol történt meg: Otthon. Észre sem vettem, nem éreztem semmit, nem is fájt semmim, sem akkor, sem előtte Hál'istennek.
Vártad: Kicsit igen, mert az osztályomból már mindenkinek meg volt, és nem akartam ,,kilógni a sorból" :D
Megijedtél: Nem ijedtem meg, de viszont furcsa volt :D Nem számítottam rá.
Hogy mondtad el anyukádnak, hogy fogadta: Épp a fürdőszobában voltam, és anyu pont akkor jött haza, én pedig mondtam neki. Ő pedig örült neki.:)
Hát ennyi.:)
14L
Hol történt meg?
- itthon, még nyári szünetbe,
Vártad?
- vártam, az osztályból kb az 50%nak megvolt és hát senki sem maradhat ki semmiből :))
Megilyedtél?
- nem :) azt hittem hogy valami nagy csoda fog történni... de annál jobban féltem a zuhanyzástól... gusztustalannak tartottam még annyi idősen (11)
Hogy montad el anyukának? Hogy fogadta?
- nyáron pólóba és egy bugyiba alszok és mikor elmentem a tükör előtt észrevettem hogy valami piros ott lent :) szóltam anyának és rendesen hújongatásba tört ki :D kicsit vicces volt és utána rögtön hívta az egész familiát hogy a kislányból nagylány lett :) szóval szerintem jól fogadta :)
1., Otthon este :)
2.,Hát már eléggé
3.,Egy kicsit....
4.,Kicsit nehezen,de sikerült és örült! :D És már majdnem sírt ....;)
Hol? Hát, az iskolában..
Vártam-e? Nagyon nem..
Megijedtem-e? Nagyon! Rohadtul nem számítottam rá! Akkor meg csak negzedikes voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!