Nektek, hogy zajlot az első menszesz?
Hol történt meg?
Vártad?
Megilyedtél?
Hogy montad el anyukának? Hogy fogadta?
Hol történt meg? Hát otthon láttam meg, de az iskolában.
Vártad? Nagyon.
Megilyedtél? Nem :)
Hogy montad el anyukának? Hogy fogadta? Nem volt otthon, telefonon hívtam és hát örült..
Látom nagyon várod te is B.N. :)
Otthon, pont újévkor (2010 jan 1 :DD). Nagyon nem vártam, azt szerettem volna, hogy minél később jöjjön meg. Nem ijedtem meg. Anyunak szóltam, hogy adjon betétet, csodálkozott rajta, de örült. :)
14/L
A suliban jött meg először (13 éves voltam). Elmentem a mosdóba és láttam, hogy sötét barnás, már-már véres lett a WC papír. Rá 5 percre éreztem, hogy valami nem oké és kikéredzkedtem a mosdóba (kicsit se lehetett fura, hogy az előtt 5 perccel is kimentem). Tettem be WC papírt, mivel már csak 1 órám volt a suliban, gondoltam elég lesz.
Hazaértem sehol nem találtam betétet. Felhívtam Anyut és mondtam, hogy mi van, erre mondta, hogy van a szekrényben betét. Szinte újjongásban tört ki Anyum a hír hallatán.
Akkoriban nagyon vártam, hogy megjöjjön, mert pár lánynak már megvolt, de azóta is átkozom a napot, amikor megjött. Iszonyat kellemetlen, mert eléggé erős a vérzésem,talán túlságosan is az.
Hol történt meg? Lementem a boltba, és mikor visszajöttem, éreztem, hogy nedves a bugyim. Tehát gondolom valahol odakint :D
Vártad? nagyon. azt hittem, baj van velem, hogy csak nekem nem volt meg az osztályból. aztán 3 nappal a 15. szülinapom előtt láss csodát... :D
Megijedtél? eléggé... és már nem is akartam annyira
Hogy mondtad el anyukának? Hogy fogadta? Egyszerűen csak elmondtam neki :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!