Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hogy vagytok ezzel?

Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Én inkább nagyobb tampont használok, és kevesebbszer cserélem. Ti inkább kisebbet és sűrűbben, vagy hasonlóképpen mint én?
2011. dec. 7. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
normált, azt is ritkán kell cserélnem
2011. dec. 7. 13:12
 2/3 harisnyababee ***** válasza:
Én betéttel vok így. Nappal is éjszakit használok, és nagyon gyakran cserélem, van h vér sincs benne. De tampont csak akkor jó cserélni, ha tele van, mert ha nem teljesen, akkor felsértheti a nyálkahártyát.
2011. dec. 9. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:

inkább használj kisebb méretű tampont, mint hogy ritkábban cserélj, mert így fertőzéseket is elkaphatsz! Gondolj bele, hogy a vér ott van benned órákig... a bacilusok nagyon kedvelik. Fertőzéseket kaphatsz, és később megnehezítheti/meggátolhatja a teherbeesést!

Amúgy én első nap normált, és azt 5 óránként cserélni, 2.-3. nap minit, utolsó nap pedig betétet, annyira kevés van... 16L

2011. dec. 11. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!