Mért van az h ha folyásom van néha olyan érzés mintha bepisilnék, mert annyira érzem h folyik? Kellemetlenül érzem magam utána. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 16:22
1/4 anonim válasza:
és télleg annyira folyik, vagy csak úgy érzed?
2/4 anonim válasza:
Velem is előfordul ilyen néha, főleg a ciklus közepén. Szinte vizes lesz a tisztasági betét, arról a rémisztő helyzetről nem beszélve, amikor tehetetlenül érzed, hogy szinte "csurog". Voltam nőgyógyásznál, vizsgálat után azt mondta, minden rendben, a hormonoktól van.
Szerintem te is fogadd el, hogy így van, ha az orvosod szerint nincs fertőzésed. Úgyis változunk folyamatosan, bizzunk benne, hogy ez is csak egy átmeneti időszak.
3/4 A kérdező kommentje:
hát így rendesen folyik...talán oylan érzés mintha pisilned kellene és nem birod visszatartani és becsurran egy kicsi ehez tudom csak hasonlítani
2009. okt. 10. 02:33
4/4 anonim válasza:
Khmm, nekem ilyen akkor volt, mikor nagyon be szexuálisan voltam indulva, legutóbb mikor a férjemmel friss volt a kapcsolatunk. :D A Bartholin-mirigyeim túlműködtek, már nekem is kínos volt, állandóan maxi tisztasági betétekkel jártam és amint lehetett mosakodtam. Nagyon szégyelltem, azt hittem csak én vagyok ilyen abnormális.:))Pedig nem az, az első babára sem kellett sokat várni (kábé 2x nem védekeztünk). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!