Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon megijedtem, mitől...

Nagyon megijedtem, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Tegnap este a párommal együtt voltunk,majd kb 10 percre rá,éreztem,hogy elönt a vér és kb 5 cm átmérőjű egészen nagy alvadt vér távozott.Utána még úgy 1 órán keresztül élénk piros vér távozott,annyira,hogy már nagyon szédültem.Ma még időnként jött a vérzés,szerencsére mostanra elmúlt.Görcsökkel abszolút nem járt ez az egész,egy kissé érzékenyebb a hasam. PCOS-om van esetleg összefüggésben lehet vele? Sajna orvosnál elég rég jártam,és ráadásul csak péntekre kaptam időpontot. Valakinek volt esetleg hasonló? Mitől lehet ez?A menstruációm egyébként nagyon rendszertelen.Aggódom,remélem nincs nagy baj!
2011. dec. 6. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menzeszed jött meg vszínűleg.
2011. dec. 6. 22:43
 2/11 A kérdező kommentje:
De utána csak 1 órát véreztem...mostanra meg már semmi nincs. :/
2011. dec. 6. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
tudom, hogy nem túl szép válasz, de... vetélés, esetleg? barátnőmnek volt, és neki is ömlött a vér, látszólag teljesen ok nélkül. aztán persze összeállt a kép...
2011. dec. 6. 23:09
 4/11 anonim válasza:
Szerintem, azonnal el kellene menni orvoshoz, ne várj péntekig! Tényleg olyan, mint egy vetélés.
2011. dec. 7. 09:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Bocsi,hogy most írok,de dolgoztam. Vetélésre gondoltok?? De az nem jár fájdalommal??? Mert ugye nekem nem fájt semmim...ma viszont néha ha emeltem akkor pecsételő vérzésem volt,de nem vészes.Hát remélem nem lesz semmi komoly,és ha vetélés volt akkor abból származhat valami bajom??? De nagyon remélem,hogy nem az volt,mert bár nem akartunk egyenlőre még egy babát(4 éves a lányom) de nagyon sajnálnám ha vetélés lett volna.
2011. dec. 7. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
második vagyok. nekem semmi tapasztalatom nincs a témában, nem is vagyok otthon benne, úgyhogy innen távolról biztos nem tudom megmondani... szerintem menj el minél előbb orvoshoz, ő tud csak biztosat mondani.
2011. dec. 7. 19:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindenképp megyek orvoshoz...köszönöm,hogy írtatok!Majd megírom pénteken,hogy mit mondott az orvos!
2011. dec. 7. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:
szia! na kiderült, hogy mi volt?
2011. dec. 24. 15:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Egy kissé megcsúsztam a válasszal...nos a probléma szerencsére nem vetélés volt,de sajnos hormonokkal van a baj,meg pár cisztával a petefészkemen :/ Cypromix tablettát írt fel az orvos,hát majd meglátjuk...remélem segíteni fog. Még 1x is köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 4. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
ó, sajnálom :/ PCOS? azért kitartás!!
2012. jan. 5. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!