Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az nagyon ciki, ha a nemi...

Az nagyon ciki, ha a nemi szervemen a szeméremajkak nagyok? Így nem is merek egy fiú előtt sem levetkőzni, elmegy a kedve mindentől, ha meglátja. :/

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 19:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

ezt olvastam róla :S és a cikk alatt:

De kedves hölgyeim, nem kell megijedni, ha éppen nem a legszebb nemi szervel áldotta meg önöket az ég! Mert persze erre is van megoldás, egy kevés plasztikai beavatkozással megváltoztathatjuk életünket, és többé nincs mit rejtegetnünk. De kérdezem, hogy hol van a megfelelési kényszer határa, ha már a bugyiba is behatolnak a szikék...?

2011. dec. 6. 20:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem mondod komolyan, hogy te erre a sz*arra adsz? Milyen egy lap ez? Ha állandóan ilyen baromságokat olvasol, akkor még nagyon sok bajod lesz az életedben. Az én véleményem szerint az a lap, ahonnan ezt az idézetet vetted, egy baromság. Direkt megkérdeztem a férjemet, ha ez téged megnyugtat, szerinte is.
2011. dec. 6. 20:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha megnézed azt a f.os cikket, akkor ott egy kivételével az ÖSSZES típust teljesen lefikázza. Még a "babapuncit" is, pedig itt az oldalon mindenki azért van oda meg vissza.

Tudom milyen szar ilyen komplexusokkal élni. De tedd túl magad rajta.

Egyébként már válaszoltam pár ilyen kérdésre, és az lett az eredménye, hogy már több privit is kaptam emiatt, hogy szeretnének "megismerni"....

Exemnek se volt gondja vele, mostani barátomnak se.

Ha vki szeret, akkor tetszeni fog neki az is.

Hidd el nekem:) Másnak meg nem kell tetszenie.

2011. dec. 6. 20:08
 14/18 A kérdező kommentje:

[link]

itt olvastam,nem szoktam am. ilyeneket,csak most valahogy ráakadtam

2011. dec. 6. 20:10
 15/18 A kérdező kommentje:
szerelem még nem igen van a fiúval(csak az én részemről),de szeretném vele,csak ez nyugtalanít
2011. dec. 6. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Látod, többféle punci van, és mindegyik normális. Ha a fiú ezért hagy el, akkor jobb is ha lelép, mert az ilyen nem érdemel meg Téged!
2011. dec. 7. 07:14
 17/18 anonim válasza:
Nekem a kedvenc típusom, sokkal szexybb, mint amin csak egy vágás látszik.
2014. dec. 2. 19:19
 18/18 tcsehi válasza:
Nekem is kedvencem, csak még nem volt szerencsém olyanhoz :(
2016. szept. 8. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!