Az nagyon ciki, ha a nemi szervemen a szeméremajkak nagyok? Így nem is merek egy fiú előtt sem levetkőzni, elmegy a kedve mindentől, ha meglátja. :/
ezt olvastam róla :S és a cikk alatt:
De kedves hölgyeim, nem kell megijedni, ha éppen nem a legszebb nemi szervel áldotta meg önöket az ég! Mert persze erre is van megoldás, egy kevés plasztikai beavatkozással megváltoztathatjuk életünket, és többé nincs mit rejtegetnünk. De kérdezem, hogy hol van a megfelelési kényszer határa, ha már a bugyiba is behatolnak a szikék...?
Ha megnézed azt a f.os cikket, akkor ott egy kivételével az ÖSSZES típust teljesen lefikázza. Még a "babapuncit" is, pedig itt az oldalon mindenki azért van oda meg vissza.
Tudom milyen szar ilyen komplexusokkal élni. De tedd túl magad rajta.
Egyébként már válaszoltam pár ilyen kérdésre, és az lett az eredménye, hogy már több privit is kaptam emiatt, hogy szeretnének "megismerni"....
Exemnek se volt gondja vele, mostani barátomnak se.
Ha vki szeret, akkor tetszeni fog neki az is.
Hidd el nekem:) Másnak meg nem kell tetszenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!