Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nincs mellem segítség!...

Még nincs mellem segítség! Hamarosan 12 leszek de még nem menstruálok ez baj a szüleimnek is most küröl jött meg (5. -ben)?

Figyelt kérdés
Nagyon félek h nem fogok menstruálni ezért lécci segítsetek!!!4
2011. dec. 5. 12:45
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

annyira kösszi mindenkinek!

de ha nem baj akkor még kérdezném h hogy mondjam el anyunak h mensizek

2011. dec. 6. 15:04
 22/26 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondd, "Anya, menstruálok"! Ezt nem kell szégyellni, hiszen a világ legtermészetesebb dolga. Anyukád is nő, ő is menstruál.
2011. dec. 6. 15:30
 23/26 anonim ***** válasza:

nagyon gyerek vagy még ne törődj ezzel:D

mikor kell elveszteni a szüzességed?hát mikor megvan a megfelelő férfi és késznek érzed rá magad..inkább legyél 20 éves korodig szűz,azért ne bujj ágyba senkivel mert elmondhasd h nem vagy szűz..az megbánnád.

a szőrt ne várd,nem a kedvenc időtöltésem a borotválkozás,gyantáztatás:D

ja és csak simáán.: anya megjött.

de egyelőre ne törődj ezzel:)

én is ennyi idősen nagyon rágörcsöltem hogy hogy akarom hogy megjöjjön meg ilyenek..és kb egy évig ezen rágódtam hogy jöjjön már meg mert olyan nagylány akarok lenni:D aztán egy idő után lesz*rtam...és akkor jött meg,mikor már nem érdekelt a dolog,ugyvoltam vele hogy majd jön:D

de nem olyan kellemes..most is pont azért nem alszom,mert rohadtul fáj a hasam,5 óra óta itt szenvedek,tegnap este jött meg :S

2011. dec. 17. 07:46
 24/26 anonim ***** válasza:
Semmi gáz nincs abban, ha 12 évesen még nincs melled és nem is menstruálsz. Hidd el, aminek el kell jönni, az el is fog. Én is paráztam emiatt, megértelek, és voltak félelmeim, de 15 évesen megjött, holott anyunak 13 évesen. De a nagymamámnak is későn jött meg, így valószínű, tőle örököltem. A melleid is meg fognak nőni, ne izgulj. a szüzesség elvesztésén még ne gondolkodj!!!!
2011. dec. 26. 20:48
 25/26 anonim ***** válasza:
nyugodtan mond meg neki! hiszen ő is volt ilyen helyzetben..egyszer neki is az anyukája elé kellett álnia ezzel az egy mondattal..átélte amit akkor átfogsz élnui!!;))
2012. jan. 27. 19:18
 26/26 anonim válasza:
Sziia . Hát nekem is 5.-ben jött meg de ne izgulj meg fog jönni! De neked még nem annyira fejlett a szervezeted és ezért nem jött meg én így gondolom!
2013. márc. 19. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!