Még nincs mellem segítség! Hamarosan 12 leszek de még nem menstruálok ez baj a szüleimnek is most küröl jött meg (5. -ben)?
nyugi..megfog jönni,és melled is lesz..
Inkább tanulj,és élvezd a gyerekkort..
Egyébként nincsen suli??hogy itt vagy a gyakorin??
ne parázz...ráérsz még.
amúgy meg az, hogy valaki menstruál nem jelenti azt, hogy biztosan lehet gyereke...
Kérdező, 11 évesen még ne akarj gyereket, te magad is gyerek vagy. Ez a játék ideje, nem a gyereknevelésé. Hova rohansz?
Nincs előírva sehol, hogy 11 évesen menstruálni kell, van, akinek csak 14 éves korában jön meg először és nem pánikol. Tanulj, játssz, most ez a dolgod.
Egyébként meg, ahogy az egyik előző is írta, miért nem vagy ilyenkor iskolában, miért a gyk-n nyomulsz?
De van suli csak beteg vok...
Köszi a válaszokat de én akkor is megnyugodtam nektek miker jött meg??
nekem csak a fizetés szokott megjönni minden hónap 10én, de van amikor előbb :)
ahelyett, hogy otthon vagy inkább iskolába kéne járni mert a fogalmazás nem az erősséged...
a google a barátod, sokat segít ha kérdezel tőle és szinte mindenre tud hasznos választ adni, de ha meg se kérdezed, akkor nem leszel okosabb!
nem szabad siettetni a dolgokat, mindennek eljön az ideje, hiába várod még 3 éven keresztül ha nem akar jönni akkor nem is fog.
a melledre pedig ajánlanám azt, hogy jó erősen dörzsöld wc papírral és attól hamarabb fog nőni, sok nő seggénél csak ez az 1 hatásos, és a hízókúra nem :)
sok szerencsét :)
Köszi mindenkinek de még egy kicsivel több kommentet szeretnék...
Ja és nem most akarok szülni hanem majd 20 évesen
"a szüleimnek is most küröl jött meg (5. -ben)?"
igen? két anyukád van eszerint? vagy nálatok apukádnak is megjött? :DDD
-nem bocs elírtam xDDDDDDDDD
vélemény esetleg még am még a nővéremnek is kb ilyenkor jött meg (5.-ben)
a fehér valami már megvan de a vér még nem a szőr is még csak szőke mit tegyek az oszt társaim is már menstruálnak a szőr is megvan nekik...
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!