Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nincs mellem segítség!...

Még nincs mellem segítség! Hamarosan 12 leszek de még nem menstruálok ez baj a szüleimnek is most küröl jött meg (5. -ben)?

Figyelt kérdés
Nagyon félek h nem fogok menstruálni ezért lécci segítsetek!!!4
2011. dec. 5. 12:45
1 2 3
 1/26 bánomisén ***** válasza:
100%
11 éves vagy, miért akarsz már most menstruálni? Örülj neki, hogy még nem jött meg, addig sincs vele gond. Ne aggódj, te sem maradsz ki a jóból, majd megjön, amikor itt lesz az ideje.
2011. dec. 5. 12:47
 2/26 A kérdező kommentje:
Köszi de én megnyugodnék ha megjönne tudnám h lehet igezi gyerekem...
2011. dec. 5. 12:50
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

nyugi..megfog jönni,és melled is lesz..

Inkább tanulj,és élvezd a gyerekkort..

Egyébként nincsen suli??hogy itt vagy a gyakorin??

2011. dec. 5. 12:51
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

ne parázz...ráérsz még.

amúgy meg az, hogy valaki menstruál nem jelenti azt, hogy biztosan lehet gyereke...

2011. dec. 5. 12:52
 5/26 bánomisén ***** válasza:
100%

Kérdező, 11 évesen még ne akarj gyereket, te magad is gyerek vagy. Ez a játék ideje, nem a gyereknevelésé. Hova rohansz?

Nincs előírva sehol, hogy 11 évesen menstruálni kell, van, akinek csak 14 éves korában jön meg először és nem pánikol. Tanulj, játssz, most ez a dolgod.

Egyébként meg, ahogy az egyik előző is írta, miért nem vagy ilyenkor iskolában, miért a gyk-n nyomulsz?

2011. dec. 5. 12:53
 6/26 A kérdező kommentje:

De van suli csak beteg vok...

Köszi a válaszokat de én akkor is megnyugodtam nektek miker jött meg??

2011. dec. 5. 12:53
 7/26 .:Laci:. ***** válasza:
0%

nekem csak a fizetés szokott megjönni minden hónap 10én, de van amikor előbb :)

ahelyett, hogy otthon vagy inkább iskolába kéne járni mert a fogalmazás nem az erősséged...

a google a barátod, sokat segít ha kérdezel tőle és szinte mindenre tud hasznos választ adni, de ha meg se kérdezed, akkor nem leszel okosabb!

nem szabad siettetni a dolgokat, mindennek eljön az ideje, hiába várod még 3 éven keresztül ha nem akar jönni akkor nem is fog.

a melledre pedig ajánlanám azt, hogy jó erősen dörzsöld wc papírral és attól hamarabb fog nőni, sok nő seggénél csak ez az 1 hatásos, és a hízókúra nem :)

sok szerencsét :)

2011. dec. 5. 13:17
 8/26 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek de még egy kicsivel több kommentet szeretnék...

Ja és nem most akarok szülni hanem majd 20 évesen

2011. dec. 5. 13:21
 9/26 anonim válasza:

"a szüleimnek is most küröl jött meg (5. -ben)?"

igen? két anyukád van eszerint? vagy nálatok apukádnak is megjött? :DDD

2011. dec. 5. 13:24
 10/26 A kérdező kommentje:

-nem bocs elírtam xDDDDDDDDD

vélemény esetleg még am még a nővéremnek is kb ilyenkor jött meg (5.-ben)

a fehér valami már megvan de a vér még nem a szőr is még csak szőke mit tegyek az oszt társaim is már menstruálnak a szőr is megvan nekik...

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. dec. 5. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!