Menstruálok? Vagy mi ez?
Figyelt kérdés
2 naoja barna folyás jön belőlem, mi ez? menstruáció?mikor jön rendes vér, ha ez a mensi "kezdete", bizti megjött, már raktam be betétet, hogy ne leygek olyan, egyébként, ha mingyá elkezdek rendesen mestruálni, akkor egy nap hogy fog "jönni belőlem" a ér?egy nap úgy egy óráig? vagy et nem lrtem, vagy pl este egy fél óráig, aztán abbamard és mndjuk délután i, vagy hogyan?? egyáltalán ez mensi/előjel vagy/valami egész más???????2011. nov. 29. 19:57
1/22 anonim válasza:
Szólj anyukádnak, és ő részletesen beszél majd róla.
Az első alkalom még lehet ilyen kis kevés barnás, majd szépen lassan beindul.
Amikor már megvan rendesen, az nem egy-egy óráig, hanem egy-két napig fog tartani.
Anyukádat ne hagyd ki, beszélj vele.
2/22 anonim válasza:
Ez a mensi előjele,milyen előjelei vannak még? És hány éves vagy? Lehet h még nem rendes mensi amúgy.. És egész nap,mindenkinél másképp folyik... Jól jönne egy felvilágosítás.. Olvasgasd: www.libresse.hu
3/22 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok, és már azét rendesen elkezdtem fejlődni, nem tudom mire vagy kíváncsi, mások azt mondták 1000% hogy megkött de az még lavadt vér volt, azért közsi ha vi tud biztosat, akkor írjon, egyébkén t fehér folyásom már 2 éve van szval minden stimmelne hogy megjöjjön, egyébként ha netán megjönne, akkor honnan tudjam hogy az,??????? ha már sak az alvadt vért fogom látni?? vagy a friss bért is fogom?nem tudom elolvasom az oldalt amit küldtél azért köszi
2011. nov. 29. 20:06
4/22 A kérdező kommentje:
ja és milyne előjelre gondolsz még??
2011. nov. 29. 20:07
5/22 anonim válasza:
A menstruáció általában 4-5 napig, folyamatosan (tehát nem csak egy óráig) de van akinek egy hétig is eltarthat. Ez egyénenként változó. Persze a vér mennyisége/vérzés erőssége a napok elteltével csökken.
6/22 anonim válasza:
Szőr,mell hasonlók felvilágosítás kedvesem és észre fogod venni...hidd el Női megérzés :)
7/22 anonim válasza:
A vért biztosan észre fogod venni, így azt is, hogyha megjön a menstruációd.
8/22 A kérdező kommentje:
van mekllem is nem egy ló méretű, de a romhz képest pont jó, szőr, hát za sok van minden iylen megvan fehér folyás is, monstam hogy minden stimmel hogy megjöjjön
2011. nov. 29. 20:13
9/22 A kérdező kommentje:
am a barna folyásnak is folyamatosan kel jönnie?
2011. nov. 29. 20:14
10/22 A kérdező kommentje:
ja és az is hoyg pont hónap vége van szóal e növeli am ensi esélyét
2011. nov. 29. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!