Ki tud jó gyereknőgyógyászt?
13 éves lány vagyok, eléggé félek, esetleg tudna valaki ajánlani jó nőgyógyászt(gyereknőgyógyászt) akinél nem kell félnem (legalábbis akinél nincs okom rá:) )
ha valakinek vannak jó(amennyire annak lehet nevezni) tapasztalatai,légyszi írja le !
(ha bizonyos helyekkel kapcsolatban vannak rossz élmények azt is!)
Szia,
én ennyi idősen a Heim Pál Gyermekkórházban voltam egyszer gyermeknőgyógyásznál, és szimpatikus volt a doktorNŐ (igen, szerencsére nő :D), nem extra kedves, de korrekt.
Megkérdezhetem, hogy miért akarsz nőgyógyászhoz menni?
19/L
Arra próbálj figyelni, hogy női dokihoz menjél feltétlenül, elsőre legalábbis!
Tini nőgyógyászaton nézz körül, keress egy kedves megbízhatót. Jó lenne, ha anyukáddal mennétek!
köszi:)
1 kommentelő: azért mert 18 napja memvan...
2 K.:nem az a legfőbb bajom hogy jujj látni fogja a ... hanem hogy vannak helyek ahol elég rossz körülmények között és rosszul bánnak a nőkkel.
3 K. : persze, anyukámmal megyek
köszi:)
1 kommentelő: azért mert 18 napja memvan...
2 K.:nem az a legfőbb bajom hogy jujj látni fogja a ... hanem hogy vannak helyek ahol elég rossz körülmények között és rosszul bánnak a nőkkel.
3 K. : igen budapesti vagyok
4 K. : persze, anyukámmal megyek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!