Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, ha nem tudom...

Mit csináljak, ha nem tudom mikor jön meg? Hogy készüljek fel, hogy bármikor észlelhetem?

Figyelt kérdés
Még csak december óta jön meg, és csak az előzőnél kezdtem el tampont használni. Azt szeretném kérdezni, hogy mit csináljak, mikor még nem jött meg, de hamarosan megfog? És ha egyszer kimarad, utána bármikor megjöhet, ugye?
2009. máj. 13. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Legyen nálad mindig egy betét két tampon. Helyes kis tartókat árulnak.
2009. máj. 13. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, legyen nálad mindig betét. A tampont nem ajánlják akkor, ha nincs meg a vérzésed, mert felsértheti a hámot és könnyebben elkapod a fertőzéseket. Ha nem akarsz ki tudja mennyi betétet feleslegesen elhasználni, egy papírzsepi vagy egy darab vatta is megteszi, mert első nap általában nem nagy a mennyisége, de azért járj gyakrabban wc-re mint szoktál.
2009. máj. 13. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Használj tisztasági betétet,az nem zavaró akkor sem,ha épp nincs meg.
2009. máj. 13. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Legyen nálad betét/tampon, tisztasági betét is,meg azért jó ha van egy bugyi is,mert mivan ha egyszercsak ugy elönt a vér, az kellemetlen lehet :(
2009. máj. 14. 09:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi nagyon, hasznos tippeket adtok!=)
2009. máj. 15. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!