Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem sokára megjön mire készülj...

Nem sokára megjön mire készüljek? Többi lent?

Figyelt kérdés
Sziasztok 12 éves lány vagyok kb 2010 április óta van fehér folyásom 3 os koromba kezdet nőni a mellem már elég szőrős vagyok ott a mellem igen most mire készüljek tegyek a bugyimba tisztasági betétet a fehér folyás miatt?
2010. jún. 20. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:

ha nincs legalább 1-2 éve fehér folyásod,nem biztos hogy meg fog jönni.

ha szükségesnek tartod,csak akkor tegyél tisztaságit,higiénikusabb,ahogy jónak érzed:) de tehetsz:DD

2010. jún. 20. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez izgalmas várakozásteli időszak, hogy mikor leszel nagylány. Legalább is én nagyon vártam :))

Nem kell különösebben készülnöd, csak legyen nálad mindig betét egy kis neszeszerben és egy tiszta bugyi. Nekem a táskámban mindig van egy kis "készenléti csomag". Az első nem lesz annyira erős, hogy hirtelen elöntsön. Nem kell tőle félni.

Tisztasági betétet lehet használni, én mondjuk nem használom mindennap, mert azért mégis csak egy műanyag vacak. Gomba szeret benne szaporodni. Persze tudom, hogy vannak légáteresztők, de...

Szóval táskába betét, nedves törlőkendő, bugyi. Ennyi. Jó várakozást:)

2010. jún. 20. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, nekem nem volt 1-2 évig fehérfolyásom. 5 hónapig volt csak kb, szóval lehet, hogy a kérdezőnek sem tart tovább! Szerintem használj tisztaságit, és legyen nálad mindig egy betét, mert nem tudhatod mikor jön meg!
2010. jún. 20. 11:19
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D <3
2010. jún. 20. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem lett a folyás más színű és nem kellemetlen az illata? Nem viszket, csíp vagy fáj a puncid, vagy nem piros, akkor megfog jönni hamarosan a menstruációd.
2010. jún. 21. 07:37
 6/7 A kérdező kommentje:

oké semmi ilyen tünet nincs amit írtál

köszi

2010. jún. 21. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is 12 éves vagyok, az én mellem is elkezdett pár éve nőni, szőrös lent. 2-3 éve van fehérfolyásom mégsem jött meg még. Esetleg kérdezd meg anyukádat hogy neki hány évesen jött meg. Valószínűleg neked is akkor fog.
2010. aug. 21. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!