12 éves lány vagyok. Milyen lesz ha majd megjön a menstruációm? Fájni fog a hasam? Hogy készüljek fel rá?
nekem ma iszonyúaN GÖRCSÖLT ALUL,DE NEM JÖTT MEG :(
MIÉRT?
12/L
ne aggódj! a nők többsége túéli!:)
viccet félretéve tényleg ne aggódj! azt hogy görcsölős leszel e onnan tudhatod meg h megkérdezed anyukád vagy ha van a nővéred, ha ő(k) görcsölősek (voltak) akkor nagy valószínűséggel te is az leszel..
felkészülni meg nem igazán lehet rá. én egy szeptemberi reggelen arra ébredtem h barna foltos a pizsim. szóltam anyának, ő megmutatta, hogyan kell betenni a betétet. ha anyukád nem ilyen segítőkész, akkor kérdezz meg más idősebb nőrokont/barátnőt, tuti segítenek. valamint első pár évben jobb ha hordasz mindig magadnál betétet meg váltóbugyit amíg rendszertelen a mensid és akkor nyugodtabb leszel. ha pedig egy szép kis neszeszerbe/szütyőbe rakod ezeket senki észre se fogja venni, még ha épp pont bele is pillantanak a táskádba. ha pedig görcsölős leszel, akkor patikából egy csomó görcsoldót kapni: Algo-M, Nospa (én a nospát algopyrinnel vagy algoflexszel kombinálva használom) Meristin Cataflam... neked is meg kell majd tapasztalnod hogy melyik hat.
ne görcsölj rá, ezen tényleg minden nő túlesik:) hajrá!;)
szia
nekem amikor megjött egy kis batnás pötty volt az ágyamon azt hittem csoki felöltöztem és láttam ,hogy véres a bugyim és csöpög a vér nagyon megijedtem.de szerencsére a szüleim segítetttek nekem aznap otthon maradtam. célszeű magaddal vivvi mindennao 1-2 betétet -szárnyasat.ha elfogyna akkor az oskolában szinte bármelyik lánytól vészhelyyzetben tanártól is kérhetsz:) nekem a barátnőm tanárja jött oda hozzáma minap ,hogy nincs-e nálam tisztasási betét.:)anyukád biztos szívesen ad pár darabot.éna szűk gatyát szeretem mert a heléyn tartja betétet.nyugodtan kérdezz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!