Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam a szemükbe?

Hogy mondjam a szemükbe?

Figyelt kérdés
Eddig titokban tampont használtam.De most kiderült vagyis rákérdezett anyukám meg az eggyik nővérem is de letagadtam.Hogy mondjam meg h igaz(?)
2011. nov. 29. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Miért titkoltad eddig? Neked kell eldönteni mit használsz, ebbe senki nem szólhat bele.
2011. nov. 29. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Ez téma? Miért, mit kéne? Parafadugót vagy purhabot? -,-

Bocs, nem Téged cikizlek a válaszommal, de érdekes családi helyzet lehet, ahol ilyesmivel félnivalója támad az embernek.

Amúgy meg ha kérdezik mutter, mondd meg neki, hogy "Igen anya, képzeld, nekem is megjön már és akkor tampont használok. Netán valami kivetnivalót találsz benne?"

2011. nov. 29. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdekes. Tampont használni elég "nagy lány" vagy, de a szemükbe mondani félsz? Akkor csak egyszerűen mondd a szemükbe.
2011. nov. 29. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
bocsi,de egyet értek az előttem válaszolóval.mondd meg neki az igazat!
2011. dec. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!