Jó ha már várom a mensit?
szia!
Nem igazán értem, hogy miért várod, de ha ez neked jó, akkor hajrá. Lesz még belőle eleged, hidd el. én az első 2 napban ki sem tudok mozdulni a házból, és ezt értsd szó szerint...
Ne várd. El jön majd a pillanat, hurrá, és kész. De szerintem te inkább a testi fejlettség miatt várod. Igazam van? Nos, tény, akkor kezd majd el nőni a csípőd, a melleid, akkor kezdesz el nőiesedni. Viszont, vannak dolgok, amik ezzel együtt járnak:
-kipattogsz, mikor megjön
-fájni, görcsölni fog a hasad(bár nem törvényszerű mindenkinél, de az esetek min 80%ában ez történik)
-kellemetlen érzés, mikor érzed, hogy folyik ki belőled "valami"
-Amikor felállsz, akkor érzed, hogy az a forró folyadék kicsit megindul
-Lüktetni fog "ott lent" akkor, és picit zsibbadni, fájni.
-Nos ezt egyenlőre még nem tapasztaltam, de előtte ingerlékenyebb leszel, és a közérzeteddel is lesznek gondok.
-a menstruáció időtartalma alatt(4-14 nap) könnyebben ingadozik a súlyod
-folyton amiatt fogsz aggódni, hogy nem-e érződik a szaga(mert igen, a vérnek SZAGA VAN), és hogy mikor cserélheted már ki, mert nehogy elázz.
-az első 1-2(és lehet, 3) évben rendszertelen lesz, nem tudhatod, mikor jön meg, bár általában a legrosszabbkor ;) Ó és akkor majd le kell mondanod az uszodázásról, a medencézésről! Nem mehetsz strandra majd nyáron.
Stb.
De annyi biztos, hogy ez jelzi: nem vagy meddő :) Bár egy kisbabához azért kifejlődött méh szükséges, és 11-12 évesen egyáltalán nincs kifejlett méhed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!