Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jó ha már várom a mensit?

Jó ha már várom a mensit?

Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta lehet, hogy már tavasszal lesz. Vagy nyár elején. Július óta van már fehér folyásom. Már nagyon várom! Az osztályból akkor nekem jönne meg másodiknak. Van egy lán yaki azt mondta, hogy a teste már fejlettebb nálam:ő148cm,nincs semmi elöjele nekem viszont már sok!
2011. nov. 24. 17:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9%
Utolsó kicsilány :) erről inkább majd 20 év múlva nyilatkozz. Ahhoz, hogy kisbabád legyen, elég ha 14 évesen megjön, hacsak nem hamarabb szeretnéd a gyereket, ami azért kizárt dolog.
2011. nov. 25. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Attól még, hogy nekem nem ugyanaz a véleményem, mint NEKTEK és nem azzal töltöm a napjaimat, hogy panaszkodok, attól még nem vagyok hülye. Jó, igaz, sz@r hogy folyton cserélgeti kell de attól még belehalni nem fogsz. És csak hogy úgy alapinformáció: 9 éves koromtól kezdve menstruálok... Szóval ahelyett, hogy a játszótéren játszottam volna, ezzel kellett foglalkoznom, mert sok volt és még most is sok van. Szerintem nem kéne csak úgy alaptalanul így nyilatkozni...
2011. nov. 25. 13:50
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat, kisasszonyka hogy megsértettelek, én több mint 20 éve menstruálok és engedd meg hogy az én véleményem más legyen... esetleg majd pár év után írsz ide, hogy mivel tudod kitolni, meg ilyenek...
2011. nov. 25. 13:51
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Pont nem rád gondoltam és nem sértettél meg. És oké lehet panaszkodni és mindenkinek megvan a maga véleménye. Engem az idegesít, amikor már a halálukat kívánják emiatt. (ezzel PONT nem rád gondoltam)
2011. nov. 25. 13:54
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy mindenki ennyit írt, de ha lehet a veszekedéseket ne itt. Köszönöm, hogy mindenki ennyit írt. Persze aki még ír nagyon örülök, de aki azt mondta (írta), hogy szivessen írhatok neki számithat rám. (valamikor)
2011. nov. 25. 17:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Okés :D Várom a leveledet :)
2011. nov. 25. 19:03
 17/22 anonim ***** válasza:

szia!

Nem igazán értem, hogy miért várod, de ha ez neked jó, akkor hajrá. Lesz még belőle eleged, hidd el. én az első 2 napban ki sem tudok mozdulni a házból, és ezt értsd szó szerint...

2011. nov. 27. 19:51
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem biztos,h elege lesz belőle! Nekem sincs,pedig 33 éves vagyok 3 gyermekkel... Én azt mondom várd csak,baj nem lehet belőle! A jelek ha már megvannak biztos a siker,csak még várni kell rá! Nyugi,semmiről nem késtél le! És várd csak!
2011. dec. 9. 18:36
 19/22 anonim válasza:

Ne várd. El jön majd a pillanat, hurrá, és kész. De szerintem te inkább a testi fejlettség miatt várod. Igazam van? Nos, tény, akkor kezd majd el nőni a csípőd, a melleid, akkor kezdesz el nőiesedni. Viszont, vannak dolgok, amik ezzel együtt járnak:

-kipattogsz, mikor megjön

-fájni, görcsölni fog a hasad(bár nem törvényszerű mindenkinél, de az esetek min 80%ában ez történik)

-kellemetlen érzés, mikor érzed, hogy folyik ki belőled "valami"

-Amikor felállsz, akkor érzed, hogy az a forró folyadék kicsit megindul

-Lüktetni fog "ott lent" akkor, és picit zsibbadni, fájni.

-Nos ezt egyenlőre még nem tapasztaltam, de előtte ingerlékenyebb leszel, és a közérzeteddel is lesznek gondok.

-a menstruáció időtartalma alatt(4-14 nap) könnyebben ingadozik a súlyod

-folyton amiatt fogsz aggódni, hogy nem-e érződik a szaga(mert igen, a vérnek SZAGA VAN), és hogy mikor cserélheted már ki, mert nehogy elázz.

-az első 1-2(és lehet, 3) évben rendszertelen lesz, nem tudhatod, mikor jön meg, bár általában a legrosszabbkor ;) Ó és akkor majd le kell mondanod az uszodázásról, a medencézésről! Nem mehetsz strandra majd nyáron.

Stb.

De annyi biztos, hogy ez jelzi: nem vagy meddő :) Bár egy kisbabához azért kifejlődött méh szükséges, és 11-12 évesen egyáltalán nincs kifejlett méhed.

2011. dec. 9. 20:13
 20/22 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó válasz író! Jók azok amiket írtál,de nem mindenkinél van ez így! Lehet,h neki semmi baja nem lesz! És általában csak Te érzed a szagot....Legalábbis nálam ez a helyzet! És ma már olyan szuper betétek és tamponok vannak,h a szag csak egy pici gond! (És ez nem azt jelenti,h igénytelen vagyok:egy nap 2* fürdök/zuhanyzok!) Nyugodtan várd csak,bajod nem lesz tőle!
2011. dec. 10. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!