Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PCOS-em van, az orvos fogamzásgátlót írt fel. Viszont fogalmam sincs, mikor fog megjönni! Baj, ha nem várom meg a mensit, és elkezdem szedni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 21:14
1/5 anonim válasza:
Ha a doki nem rendelete másképp ne szedd csak úgy. Várd meg a mesid.
2/5 A kérdező kommentje:
Ő is azt mondta, hogy várjam meg, de megindítani meg nem akarja. Fogalmam sincs, mikor fog megjönni...
2009. jún. 30. 21:20
3/5 anonim válasza:
a tablettákat ált a menstruáció első napján kell bevenni. nemértem mi a gond, egyszerűen vársz, amíg meg nem jön, és amikor megjött, akkor beveszed a tablettádat.
az én menzeszem és nagyon rendszertelen volt, fogalmam nemvolt h mikor fog megjönni, de nemis csináltam ebből ügyet, vártam, és amikor megjött, bevettem a tablettát. ennek immár 8 éve, és napra pontosan menstruálok azóta.
4/5 anonim válasza:
előző vagyok, azt kihagytam h ne szedd be hamarabb, mert úgy nemfog jól hatni, ha eccer a menzesz első napján kell bevenni. várjál türelmesen.
5/5 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy babát szeretnék, az orvos így próbálja kezelni a PCOS-t. Csak 3 hónapig kell szednem a tabit, utána más gyógyszert kapok. Már 10 hónapja próbálkozunk, ezért már nem olyan könnyű 'egyszerűen várni', míg meg nem jön.
Azért köszönöm mindkettőtöknek, meg fogom várni, hogy új ciklus kezdődjön.
2009. júl. 1. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!