Jó ha már várom a mensit?
Szia!
Mindannyian mások vagyink, tehát nem vagyunk egyformák. Vannak aki korábban érnek (10-11 év) és vannak akik később (14-15év). Ezt nem lehet kiszámítani, hogy mikor fog megjönni a mensid. Én is vártam, mert kiváncsi voltam, és az osztályból már majdnem mindenkinek megvolt. A legtöbb nő kiváncsi rá, de nem mindenkinek ekkora öröm. van akinek ha megvan a mensije fáj a hasa, feje, vagy épp hangulatváltozásba van. Nekem egyik se ( hála istennek ) bár én is csak most kezdtem nyáron. Szóval nincs semmi gond, ha várod, de azt nem lehet kiszámítani, hogy mikor fog eljönni a pillanat. Azért betét mindig legyen a táskádba, hogyha esetleg iskolába, vagy egyéb helyen jön meg.
14L :)
Szia!11 éves vagyok,most jött meg a második...Annyira vártam,hogy bármit képes lettem volna megtenni a testemmel csak hogy meg jöjjön.Amikor megjött először,azon gondolkoztam a szobámban majd' egy fél napig, hogy hogyan is mondjam meg az anyukámnak.Már mindent tudtam róla,amikor anyukámnak megmondtam hogy megjött akkor elkezdett ki oktatni hogy ezt így kell azt úgy...Ja és még a tesióra is ott van!Rettegés attól hogy nehogy át ázz,hogy ki mehess vécére.És az sem kényelmes amikor át ázol pl. északa.Az ágyad olyan lesz,a pizsamád,a takaród.Ja és amikor ki folyik belőled az kellemetlen érzés.Ja és mivel nemsokára(vagy később)megjön, először rendszertelen lesz,lehet hogy amikor a suliban ülsz érzed hogy folyik ki belőled valami.
De azért készülhetsz rá betéttel a táskádban,és ha nagyon várod már hogy megjöjjön lehet hogy leszel vagy 16 éves mikor megjön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!