Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítsééég! Migrén?

Segítsééég! Migrén?

Figyelt kérdés

15 éve szenvedek szörnyű migréntől..:(

Általában 2 hetente van..szörnyű fejfájással,hányással,szédüléssel..

Voltam orvosnál de nem tudott segíteni rajtam..:(

Fogalmam sincs hogy mit tegyek!

Már elegem van a sok fájdalomcsillapítóból,gyógyszerekből..amik hosszútávon veseelégtelenséget okoznak!

Kérlek Segítsetek!

2011. nov. 21. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Fú, hát ez durva... én is migrénes vagyok, azaz hajlamos, nekem a fogamzásgátló tabletta erősítette fel, amikor szedtem. Akkor nekem is voltak olyan rohamaim, hogy azt hittem elpatkolok, zsibbadtam, szédültem, irtózatos fejgörcsök közepette, olyan volt mintha égő vasat nyomtak volna a fél fejemhez... nálam azóta gyakorlatilag megszűnt, mióta nem szedek foggátlót. Ha ilyet szedsz, abba kéne hagynod és figyelned, nem enyhülnek-e a tünetek. Egyébként Bp-en meg nagyobb városokban vannak fejfájás-ambulanciák tudomásom szerint, be kéne jelentkezned egy ilyenbe. Meg úgy tudom, hogy az akupunktúrás gyógyászat is jó hatással van a migrénre. Mindenképp járd körbe ezt alaposan, tudom milyen borzalmas egy roham, csodálom, hogy te ezt 15 éve bírod:S
2011. nov. 22. 23:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is kb 5 éve ilyen problémáim vannak. Olyankor akkora fájdalmam van, h még beszélni sem tudok, minden egyes mozdulattól hányingerem van és egyáltalán nem tudok sem enni sem inni. Egész nap csak fekszem az ágyban és hányok. Éveken keresztűl orvoshóz jártam, de semmit sem állapitottak meg. Aztán magamtól rájöttem, h ez lelki eredetű. Elkezdtm naplót vezetni és megfigyeltem amelyik nap stresszesebb voltam, vagy sokan bátottak meg lelkileg, rá pár napra jött is a migrén. A legrosszabb meg az, h semmilyen gyógyszer nem használ. Azota elkezdtem sokmindent lazábban venni, nem idegeskedek fel olyan hamar, és már egyre ritkábban van migrénem.
2012. aug. 26. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!