Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy baj lehet vagy csak sima...

Nagy baj lehet vagy csak sima migrén?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek egy évbe legalább kétszer-háromszor van olyan hogy minden előzmény nélkül elkezd neki zsibbadni mondjuk a jobb kézfeje és ez a zsibbadás halad fel a karjában majd fentebb az arcába.Valamikor a jobb oldal van amikor a bal.Ez változó.Ez mellé még látás kiesés is társul például ha előre néz nem lát oldalra semmit.Van amikor ezek mellé jön meg beszéd zavar is,rossz közérzet,szédülés.Ez kb egy óra alatt elmúlik utána iszonyat fáj a feje.Köhögés vagy tüsszentésnél erősödik a fejfájása.

Hiába szeretném de nem akar elmenni orvoshoz.Fél attól hogy esetleg a legrosszabbat mondják neki.Amúgy fiatal lány 20 éves.

2011. aug. 11. 21:40
 1/4 anonim válasza:

Menjen el orvoshoz, mert attól még, hogy nem megy el, még nem lesz jobb. Ez nem migrén... Nekem volt migrénem (szerencsére elmúlt az évek folyamán), de az nem ilyen. Nem tudom pontosan, hogy mi lehet ez, de szerintem minél gyorsabban menjen el orvoshoz, mert lehet, hogy olyan dolog, amin most még lehet segíteni, de már később nem.

Nem akarom megijeszteni, de lehet, hogy valami baj van az egyik agyféltekével, mert akkor szokott zsibbadni, és, ha látáskiesése is van, akkor az is ezt erősíti. Szóval, minél hamarabb orvos! (az agyféltekes dolog nem biztos, hogy igaz, de azért jobb félni, mint megijedni!)

2011. aug. 11. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen egyik barátomnak is van migrénje de ő is azt mondja hogy neki sem ilyen. Hiába mondom neki azt mondja nem megy el... nem tudom rávenni sehogy sem.
2011. aug. 11. 21:57
 3/4 anonim válasza:
Lehet valami neurológiai probléma. Én mindenféleképpen elmennék egy orvoshoz. Lehet hogy semmi gáz vele de ha mégis akkor még időben orvosolni kell a problémát.
2011. aug. 11. 21:57
 4/4 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyen problémám volt, csak nekem egy egész napig eltartott és még hánytam is. Évekig jártam az orvoshoz, kivizsgáltak mindenre, agydaganatra is. Állítólag semmi bajom nem volt. Nekem 12 éves koromban kezdődött és 16 éves koromban lett vége. Olyan 2 hetente 1x tutira előjött. Az orvosok meg csak néztek bambán, hogy ennek meg mi lehet a baja... Mindegy is. Azért jobb, ha elmegy az orvoshoz, hátha az ő esetében okosabbak lesznek :)
2011. aug. 11. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!