Nagy baj lehet vagy csak sima migrén?
Barátnőmnek egy évbe legalább kétszer-háromszor van olyan hogy minden előzmény nélkül elkezd neki zsibbadni mondjuk a jobb kézfeje és ez a zsibbadás halad fel a karjában majd fentebb az arcába.Valamikor a jobb oldal van amikor a bal.Ez változó.Ez mellé még látás kiesés is társul például ha előre néz nem lát oldalra semmit.Van amikor ezek mellé jön meg beszéd zavar is,rossz közérzet,szédülés.Ez kb egy óra alatt elmúlik utána iszonyat fáj a feje.Köhögés vagy tüsszentésnél erősödik a fejfájása.
Hiába szeretném de nem akar elmenni orvoshoz.Fél attól hogy esetleg a legrosszabbat mondják neki.Amúgy fiatal lány 20 éves.
Menjen el orvoshoz, mert attól még, hogy nem megy el, még nem lesz jobb. Ez nem migrén... Nekem volt migrénem (szerencsére elmúlt az évek folyamán), de az nem ilyen. Nem tudom pontosan, hogy mi lehet ez, de szerintem minél gyorsabban menjen el orvoshoz, mert lehet, hogy olyan dolog, amin most még lehet segíteni, de már később nem.
Nem akarom megijeszteni, de lehet, hogy valami baj van az egyik agyféltekével, mert akkor szokott zsibbadni, és, ha látáskiesése is van, akkor az is ezt erősíti. Szóval, minél hamarabb orvos! (az agyféltekes dolog nem biztos, hogy igaz, de azért jobb félni, mint megijedni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!