Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első nőgyógyászati vizsgálatom...

Első nőgyógyászati vizsgálatom lesz szerdán. Elkaptam egy betegséget és eléggé félek. Nagyon szégyenlős vagyok. Senki nem látott még meztelenül. Mit fognak csinálni? Hozzám is ér, vagy csak megvizsgál?

Figyelt kérdés
Ha levetkőztem végig kell ott vonulnom meztelenül a székig?
2011. nov. 20. 21:46
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
a kacsa az egy fémes valami amit felnyom nekked hogy megnézzen belűlről hogy mi bajod lehet,ujjal meg azért hogy kitapintson az alhasadba valamit asszem,de mival még szűz vagy nem tudom hogy neked hogy lesz ez a vizsgálat,de én olvastam valahol hogy megkérdezzi a doki hogy megenged-e hogy hűvelyeden keresztűl vizsgáljon vagy végbélen,de modjunk a betegségedtől is fűgg
2011. nov. 21. 18:31
 32/48 A kérdező kommentje:
jajj ne...hát akkor már inkább hüvelyen...
2011. nov. 21. 19:39
 33/48 anonim ***** válasza:
azt feltétlenűl mond meg hogy szűz vagy
2011. nov. 21. 20:10
 34/48 A kérdező kommentje:
de megkérdezi...nem?
2011. nov. 21. 20:24
 35/48 anonim ***** válasza:
szerencsésebb esetben :/ én ahogy már írtam nem vagyok szűz és nekkem is ez volt az első vizsgálatom,tőlem ezt egyáltalán nem kérdezte bementem már rögtön vetkőzni kellett aztán már fent is voltam a széken és vizsgált is :/ csak annyit kérdezett az asszisztens hogy mi a panaszom,de lehet hogy nekked másképp lesz
2011. nov. 21. 20:32
 36/48 anonim ***** válasza:
83%
A 14:40-es vagyok. Nem az lenne jó, ha minden nő férfi doki párti lenne, hanem az, hogy ne az orvos neme számítson, hanem az, hogy kedves, türelmes, megértő és profi legyen a doki!
2011. nov. 22. 06:49
 37/48 anonim ***** válasza:

"Addig jó, amig a nők el is hiszik, hogy a vizsgálat alatt ők csak munkadarabok!"

--mondta egy nőgyógyász egyszer...

2011. nov. 22. 07:15
 38/48 A kérdező kommentje:

már nagyon ideges vagyok :S

remélem rendes lesz...és nem fogok bénázni...

csak lennék már túl rajta...

olyat fog kérdezni,hogy mikor jött meg először? meg ilyesmik?

2011. nov. 22. 19:01
 39/48 anonim ***** válasza:
igen,kellenne kérdeznie,egyűtt érzek veled :/ tudom hogy ilyenkor nehéz megnyugodnod én vagyok az aki csütörtökön volt az első ilyen vizsgálaton,gondolj arra hogy 3 perc az egész vizsgálat :)
2011. nov. 22. 19:29
 40/48 anonim ***** válasza:
és még valami vegyél fel hosszú felsőt ami gombos vagy zipzáros ha megvizsgálná a melleidet is,vigyed a mensis fűzetted is ha kérdeznék mikor volt az első és ebbe hónapba mikorra várod vagy mikor múlt el
2011. nov. 22. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!