Első nőgyógyászati vizsgálatom lesz szerdán. Elkaptam egy betegséget és eléggé félek. Nagyon szégyenlős vagyok. Senki nem látott még meztelenül. Mit fognak csinálni? Hozzám is ér, vagy csak megvizsgál?
jaaaj hogy fogom én ezt túlélni? :))
köszönöm,hogy válaszoltatok,így tudom mire számíthatok és "könnyebb" lesz...:D
Ezt tudom tanácsolni én is neked:
Menj női dokihoz, különösen az első alkalommal!
Sokkal elviselhetőbb lesz, mint ffi kollegájánál!
Egészen biztos, hogy hozzád ér, sőt valószinüleg a melleidet is megtapogatja alső alkalommal, én is női orvoshoz mennék először mindenképpen!
Hosszú szoknyát vegyél, akkor nem nem kell csupaszom ellejtened a terpesz-székig.
Nyugi, az első mindenkinek szokatlan és ijesztő. De gondold meg, a doki napi több tíz nő alfelét látja, neki igazán olyan mindegy ki vagy egyébként! :)
Saját tapasztalatom az, hogy a férfi dokik finomabbak és tapintatosabbak.
A vizsgálat normális esetben nem fáj, de ne szorítsd össze a hüvelyedet, mert akkor fájni fog! Csak lazán, és meglátod, mire felócsúdnál mi történik, már túl is vagy rajta!
Én nekem is jobbak a tapasztalataim a női nőgyógyászokat illetően, és sokkal könnyebben tudok velük megbeszélni olyan dolgokat is amit férfi nőgyógyásszal nem, vagy csak nagyon nehezen tudnék.
Férfi dokinál is voltam, szörnyen bunkók voltak, beszólásaikat illetően, és fájt is a vizsgálat náluk. Persze lehet, hogy ez nem azon múlik, hogy nő, vagy férfi az illető.
Mindenesetre és a nőit ajánlanám neked, első alkalomra, meg feltőtlenül!
mi meg pont férfi dokihoz kértünk időpontot...nekem valamiért az jobb,de nem tudom...:/
amúgy azt mondják róla,hogy rendes,meg picit idősebb is,szerintem az is jobb mintha fiatal lenne...
Legyen neked igazad....
Majd számolj be az eseményről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!