Első nőgyógyászati vizsgálatom lesz szerdán. Elkaptam egy betegséget és eléggé félek. Nagyon szégyenlős vagyok. Senki nem látott még meztelenül. Mit fognak csinálni? Hozzám is ér, vagy csak megvizsgál?
Én a férfidoki-párti vagyok: engem nő vizsgált úgy meg, hogy 3 napig ülni sem tudtam utána. Más nő a meddőségi problémámmal templomba küldött.
Férfiakkal sosem jártam így. A jelenlegi dokim szerintem nálam 2-3 évvel fiatalabb, de végtelenül türelmes, most kismamaként járok hozzá, az UH-t is sokáig mutogatja nekem. :) a múltkor amikor a pici az ujját kezdte szopni, minden méricskélést abbahagyott, csak hogy megmutassa :)
Az orvosra csakis szakemberként kell nézni!
Szerintem jól döntöttél. :)
nem anyukám beszélt rá...egyik barátnőm volt ennél az orvosnál és ő mondta,hogy rendes...hát remélem velem is az lesz :)
14:39-es válaszadó...olyan jó neked,hogy kisbabád lesz...én is úgy várom már,hogy idősebb legyek :) és lehessen kisbabám
Majd gondolunk rád!
Szerdán jelentkezz, hogy milyen volt?
14:39
Látod, én meg férfi dokikkal jártam majdnem ugyanúgy,
mindekettő tuskó, durva volt, fizikailag is, meg lelkileg is!
Az második után arra gondoltam, hogy bennem lehet talán a hiba, de kerestem és találtam egy középkorú nagyon kedves nőt és azóta minden rendben van!
Most nem akarom elmesélni, de majd szerda után elmondom...
reméljük minden rendben lesz, majd szerdán jelezzed, hogy mi volt!
Ha valami gond lenne, akkor is lehet majd váltani!
14:40
nem igazán értem...mi lenne jó? Ha mindenki férfi doki párti lenne??, az lenne a jó???
"Jó lenne ha mindenki így gondolkozna!"
ez mire vonatkozik? arra, hogy:
"Én a férfidoki-párti vagyok"
rendben jelzem :) és köszönöm,hogy biztattatok :)
szerintem nem is az a fontos,hogy nő,vagy férfi,hanem,hogy rendes legyen.....mert férfi is,nő is lehet bunkó :S
kacsát? az mi? remélem belém nem akar majd semmit nyomkodni...az ujját sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!