Érdes a tapintása és viszket, mi lehet? FONTOS!
Az a problémám, hogy vasárnap voltam együtt a párommal és tegnap délelőtt óta kissé érdesebb tapintásúnak érzem a kisajkakat ugyanakkor viszkető érzést is érzek. Nah szóval, gombás fertőzésem lenne? Én csak itthon végzem a dolgom meg egy magán háznál, ahova 3 hete járok, tehát nem hinném, hogy wc-ről kaptam volna el valamit.
A párom...amúgy is kezdek gyanakodni, hogy vaj van a füle mögött,de ha esetleg egy másik nővel volt együtt előttem és az olyan volt amilyen, akkor akár 1-2 nappal később, fürdést követően is átadhat nekem bármit úgy, hogy konrétan csak 1-2 percig volt bennem? (mert hát igazából pettingelős, egymásnak kedveskedős :) dolgok voltak, csak a végén ültem bele egy picit mikor már végeztünk mindennel....)
Ha férjedre gyanakodsz ,,akkor mindegy,hogy hány percig volt meg ,ha meg volt kaphatsz gombát.
Én elbeszélgetnék a pároddal,hogy mi ez.Mert most neked van belőle kellemetlenséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!