Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Iszonyatosan viszket a mellem!...

Iszonyatosan viszket a mellem! Miért?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy azért, mert nő? 18 éves vagyok és még mindig csak 70/A-s melltartót hordok...

5 napja kezdtem el fogamzásgátlót szedni, gondolom ez nem lehet annak a mellékhatása.

A mellbimbóm, meg alapból az egész mellem szabályszerűen viszket. Mitől van?

2011. nov. 13. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
a fogamzásgátlótól is lehet.. vagy kiszáradt. vagy esetleg izzad, vagy valami más terméket nem használsz? pl. új tusfürdő, új mosópor, stb? lehet ételallergia is. ha nem múlik, menj el bőrgyógyászhoz, addig kend be körömvirágkrémmel, az megnyugtatja:)
2011. nov. 13. 00:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Nem használok semmilyen új terméket, meg akkor az gondolom nem csak a mellemet irritálná.

Nem tudtam,hogy ez lehet a fogamzásgátlótól is, akkor valószínűleg az okozhatja, ugyanis a szedése előtt nem tapasztaltam ilyen jellegű viszketést.

Volt már kiszáradva a mellbimbóm iszonyatosan, de most nem látom rajta száraz bőrfelületet.

2011. nov. 13. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj vissza a nőgyógyászhoz, és mondd neki, hogy amióta szeded, viszket a melled. Nem fog kinevetni, mert nem te leszel az első:) Fel fog írni egy másikat:) Csak ugyebár az megint pénzbe kerül, de legalább attól remélhetőleg nem lesz semmi bajod. Sok f.gátlónak van mellékhatása, van amitől meghízik az ember, vagy sokat kell pisilni, esetleg nem kívánja a szexet..stb. Sajnos ki kell tapasztalni, hogy kinek melyik válik be jobban. Remélem az új gyógyszertől nem lesz bajod:)
2011. nov. 13. 08:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy. :)

Igazából eddig ezen kívül semmi bajom a gyógyszertől, tehát nem igazán szeretnék egyelőre váltani. Ma például egyáltalán nem viszketett a mellem, csak tegnap este.

2011. nov. 13. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!