Sztem elkaphattam valamilyen gombás fertőzést, ugyanis iszonyatosan viszket odalent, és olyan mintha hámlana róla a bőr. Nagyon piros. Szerintetek?
figyelj! ha nem akarsz elmenni dokihoz, ne menj. majd max lerohad a bőröd, szétkaparod magad, meddő leszel és mindenkit megfertőzöl a környezetedben.
csináld csak. liba...
(Nyugi, popsifejek mindig is lesznek, ne törődj velük:P )
Szerintem is gombád van, ezek a tünetei. lehet hogy elkaptad a partneredtől, de ez a gomba magától is kialakul a szervezetben. Nőgyógyászt tanácsolom én is, de canesten combival is orvosolható (nekem legalábbis hatott)
Miért nem akarsz nőgyógyászhoz elmenni? Szégyenérzet?
Igazán nincs mitől tartanod, a doki naponta kb. ötven puncit lát, különféle állapotokban: egészségesen, gombásan, bakteriális fertőzéssel, különféle nemi betegségekkel, stb. Folyások, viszketések, vérzések, ezzel megy el a napja. Te csak egy leszel az aznapi ötvenből. Bemész, elmondod, mi a panaszod. Levetkőzöl, megvizsgál, megmondja mi bajod van, felírja a gyógyszert és kész! Ha túl leszel rajta, te sem fogod érteni, mitől tartottál ennyire.
Nem javaslom, hogy otthon kezelgesd magad. Ha nem megfelelő szerrel kezeled, csak kidobsz egy csomó pénzt és ugyanúgy viszketni fogsz. Nem egyszerűbb rögtön a megfelelő gyógyszert használni? Bátorság! Jobbulást!
"legszivesebben téged fertőznélek meg... idiota paraszt"
engem nehezen, mivel lány vagyok és hála a jó istennek, nem olyan besz@ri, mint te XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!