A mellem alatt mi ez a piros-néha hámló és viszkető- csík?
szoktam canestennel kenni, vagy más ekcéma elleni készítménnyel, de nem tűnt el.
Szerintetek mi lehet?
Canestennel nem kenjük, csak ha orvos mondja, hogy gomba, különben nagyobb bajt okozunk, mint amit ártasz vele.
Lehet, hogy szoros a melltartód - pár napig (ha meg tudod tenni) ne hordjál, nézd meg, javul-e. ha igen, probléma megoldva.
ha nem, akkor irány a bőrgyógyászat.
nem adott semmit.
a jobbos tényleg nagyobb a balnál, szerintem is ekcéma, mert a kezem teljes egésze az
Szerintem lehet a melltartó összetétele is az oka
próbálj pamutot használni
de ha egyáltalán nem hordasz melltartót akkor is előjön? (mondjuk huzamosabb ideig, 2-3 hétig kéne megpróbálni nem hordani)
gyűlölöm a nem pamutból készült fehérneműket, szigorúan azt hordok és nem merevítőset, hanem puha, kényelmes melltartóim vannak. mivel nincs nagy mellem 75/B így nem is gond az ilyen.
annyi ideig nem igazán tudnám elképzelni, így se hordok valami vastag anyagút, ha nem venném fel, akkor kilátszódna a mellbimbóm, vagy ha hideg van... nem akarok olyan sokáig az iskolába. kényelmetlenül és frusztrálva érezném magam.
Trikót vehetsz föl, hogy ne látszódjon a mellbimbód, de tényleg megpróbálhatnál egy két három hetet melltartó nélkül
ha nem lógnak a melleid akkor a kutya se fogja észrevenni
én is 75/B vagyok, és nagyon ritkán veszek föl melltartót, csak ha nagyon átlátszó fölső van rajtam
és soha senki meg nem szólt, sőt a lányok meglepődtek ha említettem nekik, hogy én nem hordok (valszeg mert bár kicsik a melleim, de tökéletes a formájuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!