Mi késztethet egy egészséges lelkületű férfi orvostan hallgatót, hogy a nőgyógyászatot válassza?
11:11
Komolyan hiszed, hogy a nemétől függ a"durvasága"?
Azért az általános vélekedés az életben az, hogy a férfiak a durvábbak, a nők a finomabbak.
ll:09 "Látod, mégsem igy működik ez, és bizony nagyon fontos az orvos neme is ilyen intim vizsgélatok esetén."
Én ezt soha nem is vitattam :-) Van, akinek ez a jó, van, akinek az a jó. Magam is adtam már olyan tanácsot másnak, hogy ha kellemetlenül érzi magát a hímnemű orvos előtt és van rá lehetősége, hogy nőneműhöz menjen, akkor válassza azt :-)
Nem tudom, már hova írtam, mert kitöröltem a listámból, de ha van kedved, keresd meg :-)
11:11 és 11:12
Csak, hogy tudjátok:
"Addig jó, amig a nék elhiszik, hogy "csak" egy munkadarabok, amikor vizsgáljuk őket"
mondta ezt egy nőgyógyász.
Hát igen, kinek sokszor, kinek még többször kell mondogatnia magában, -az orvosnak nem, számit, hogy nő vagyok!..-az orvosnak nem, számit, hogy nő vagyok!..-
mig a végén elhiszi..
11:26
"ez hülye kérdés...miért mi késztethet arra egy egészséges lelkületű embert hogy sírásó,hullaszállító vagy boncmester legyen?"
Ez egy hülye válasz volt!
sírásó,hullaszállító kényszerből lesz az ember, mert meg kell élni valamiből, és ez adódott.
A boncmester, már más több orvos ismerősöm is azért ment a prosecturára, hogy tanuljon...
Na de a nőgyógyásznak szerintem nem azért megy a hallgató, mert ez adódott, meg kell élni valamiből és másra alkalmatlan volt...(legalábbis nagyon remélem.)
Na de a nőgyógyásznak szerintem nem azért megy a hallgató, mert ez adódott, meg kell élni valamiből és másra alkalmatlan volt...(legalábbis nagyon remélem.)
Hát pedig hidd el hogy sokan azért választanak egy kevésbé érdekes szakmát mert másból nem tudna megélni....szerinted ha elmenne valaki tüdő gyógyásznak vagy bőrgyógyásznak mennyit keresne??sokkal kevesebbet mint egy nőgyógyász...sajnos ez van,nekik is meg kell valamiből élni,ennyire egyszerű....ők is emberek nekik is vannak igényeik,az hogy valakinek nem ez az álmai munkája és nem ezt szerette volna csinálni úgy igazándiból attól még lehet jó szakember...a pénz nagy úr ennyi és ha jobban keres akkor ez jobban motiválja és ez független attól hogy punciba,szájba vagy seggbe turkál...nem hiszem hogy sokan ezt a pályát azért választják mert ez az álma...pénz pénz ennyi,mai világban ez van,attól függetlenül még lehet jó szakember hogy nem szívesen csinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!